Hírarchívum - 2020. január

Magyar fejlesztésű FMV-játék a Hijacker Jack

Androidra már megjelent, és hamarosan iOS-re is megérkezik a Hijacker Jack, amely a magyar illetőségű New IDEA Games legújabb fejlesztése. A játék valódi filmfelvételeket vonultat fel, amiket valós időben irányíthatunk.

Lightmatter - mindig maradj a fényben!

Két nap múlva válik elérhetővé a Steam kínálatában a Lightmatter, amely egy Portalra hajazó, belsőnézetes puzzle-játék. A csavar az, hogy itt mindig a fényben kell maradnunk, az árnyékok halálosak lehetnek.

Felsorakoznak az idei Oscar-jelöltek

Alig hevertük ki a Golden Globe-díjátadót, már a nyakunkon az idei Oscar-ceremónia. Az imént bejelentették az esemény jelöltjeit, lássuk, hogy mely alkotások esélyesek a filmvilág legrangosabb díjának elnyerésére!

Dragon Ball Z - videón a Soul Emblem-rendszer

Pénteken kerül boltokba a Dragon Ball Z: Kakarot, de úgy tűnik, addig sem maradunk friss kedvcsinálók nélkül. A legutóbbi előzetes a játék Soul Emblem-rendszerét mutatja be nekünk.

Frissítve: Szivárog az Assassin's Creed: Ragnarök

Kisebb kihagyás után idén valószínűleg új epizóddal tér vissza az Assassin's Creed-sorozat. A korábban Kingdom kódnéven futó projekt Assassin's Creed: Ragnarök címmel kerül majd a boltokba a pletykák szerint.

Minecraft - irány Roxfort!

Négyévnyi intenzív fejlesztés után végre a megjelenéshez közelít a Minecraft School of Witchcraft and Wizardry címre keresztelt Minecraft-mod, mely lényegében egy, a varázslók univerzumában játszódó RPG lesz.

Rajongók szépítgetik a Metal Gear Solid-játékokat

Az elmúlt napokban több olyan rajongói fejlesztésű projekt is megmutatta magát, melyek új grafikus motorra igyekeznek átültetni a Metal Gear Solid-játékokat. Sajnos egyelőre csak látványosságként funkcionálnak.

Westworld - márciusban érkezik a harmadik évad

Az HBO hivatalosan is bejelentette, hogy mikorra várhatjuk a harmadik évad rajtját, és ezzel együtt egy meglehetősen furcsa trailert is közzétettek, mely alapján végre be tudjuk lőni, hogy mikor játszódik a sorozat folytatása.

Így festene Unreal Engine-nel a Silent Hill

Az 1999-ben megjelent Silent Hill egy rajongói videót kapott, melyben a Cafe 5to2 kávézóba látogathatunk el, immár a mai kor elvárásainak megfelelő grafikai részletesség mellett.

Hamarosan nyílt bétát kap a Legends of Runeterra

A League of Legends univerzumában játszódó kártyajáték január végére már elérhetővé is válik a friss infók szerint. Ugyan a végleges megjelenés még odébb van, de a bétában már a ranked játékmódba is belekóstolhatunk.