Hírarchívum - 2020. január

Íme, az Epic Games Store legújabb ajándéka

A mai naptól ingyen tölthetővé vált a Sundered: Eldritch Edition, de úgy néz ki, hogy utána sem lesz megállás, az Epic csapata 2020-ban sem hagy minket ingyen játékok nélkül. Jövő héten a platformereké a főszerep.

Trailert kapott a Mythic Quest: Raven's Banquet

Ha nagyon szeretnénk beskatulyázni, a videojátékos Silicon Valley-ként írhatjuk le legkönnyebben az Apple TV+-ra készülő vígjáték-sorozatot, amely egy játékfejlesztőcég mindennapjaiba enged betekintést.

Januárban véget ér a Kentucky Route Zero

Kevés epizodikus formában tálalt játékot ismerünk, amelynek a fejlesztése annyira elhúzódott, mint a Kentucky Route Zeróé. A fejlesztők a minap bejelentették, hogy a befejező epizód januárban érkezik a konzolos változatokkal együtt.

Idén sem maradunk Pokémon nélkül

A Nintendo nem sokkal ezelőtt levetítette az év első Direct-adását, amelyben kifejezetten a Pokémon-sorozat újdonságaival foglalkoztak. Érkezik egy új remake, és a Sword & Shield is kiegészül majd.

GDC 2020: Íme, a fejlesztői díjátadó jelöltjei

Idén huszadik alkalommal rendezik meg a Game Developers Conference-t, ennek a betéteseménye a Game Developers Choice Awards, ahol a fejlesztők szavazhatnak a kedvenc játékaikra.

2021-ben jöhet a The Witcher-sorozat folytatása

A Netflix már azelőtt berendelte a The Witcher-sorozat folytatását, hogy az első évad bekerült volna a szolgáltató kínálatába, most már pedig azt is tudjuk, hogy nagyjából mikor számíthatunk az újabb epizódokra.

PlayStation 5 - az újdonságok java még hátravan

Túlzás lenne azt állítani, hogy mindent tudunk a következő generációs PlayStationről, de a Sony az elmúlt hónapokban már elárult ezt-azt a masina újdonságairól. És mi jön még!

Már majdnem kész a Resident Evil 3 remake

A Resident Evil 3 remake-jének producere, Masao Kawada és Peter J. Fabiano nemrég interjút adtak a Famitsunak, ebben pedig elárulták, hogy a játék 90 százaléka gyakorlatilag kész, így nem hiszik, hogy csúszni fog a premier.

Játékmenet-kedvcsinálón a Magic: Legends

A tavalyi év végén tartott The Game Awardson mutatkozott be a Magic: The Gathering világában játszódó MMORPG, a Magic: Legends, ami a Game Informer magazin januári számának címlapját megnyerve friss előzetest is kapott.

Alternatív E3-as előzetesen az Elden Ring

Még mindig borzasztóan kevés információ áll rendelkezésünkre a From Software és a Trónok harca megalkotója, George R. R. Martin közös játékáról. A mostani előzetest is ismeritek már, de a Digic Pictures kicsit újrakeverte az egészet.