Hírarchívum - 2020. január

Tízmillió kalóz a Sea of Thievesben

Nagyon döcögős rajtot vett 2018-ban a Rare kalózos játéka, a Sea of Thieves, de az évek során a csapat alaposan kitett magáért, és ezt bizony a rajongók is meghálálták. Mostanra a játékosszám átlépte a 10 millió főt.

Már idén megjelenhet az Overwatch 2?

A PlayStation brazil részlege kicsit túlbuzgó volt, egy időközben eltávolított Twitter-bejegyzésben ugyanis határozottan állították, hogy idén jelenik meg a tavalyi BlizzConon leleplezett Overwatch-folytatás.

Fél órán át pörög a Disintegration

Tavaly nyáron mutatkozott be a Halo egykori társalkotójának, Marcus Lehtónak az első önálló fejlesztése, a Disintegration, ami játékmenetét tekintve izgalmas hibridnek ígérkezik. Az IGN First jóvoltából most belenézhetünk az egyik küldetésbe.

Dragon Ball Z: Kakarot - így fejlődnek Gokuék

Mindenki számára fontos a testi és szellemi tréning, na meg persze az egészséges étkezés - még akkor is, ha az ember valójában egy szupercsillagharcos űrlény. A Dragon Ball Z: Kakarot legújabb előzetese bemutatja a játék fejlődési rendszerét.

Új mobilos Final Fantasy XV-MMO készül

Nem ez az első hasonló próbálkozás, de talán ez a legambiciózusabb. Mobilkészülékekre költözik a Final Fantasy XV alternatív univerzuma. A játék először Kínában, később pedig nyugaton is megjelenik.

PC-re és konzolokra költözik az Exit the Gungeon

Jól fut a szekér a Dodge Roll Gamesnél, a roguelike lövöldéjük, az Enter the Gungeon átlépte a hárommilliós eladási mérföldkövet. A csapat két új bejelentéssel ünnepel az Exit the Gungeon és a House of the Gundead kapcsán.

Traileren a The Surge 2 legújabb DLC-je

Érdemes lesz jövő héten visszalátogatni a The Surge 2 futurisztikus poklába, ekkor érkezik ugyanis a The Kraken névre keresztelt kiegészítő. Egy rövidke ízelítőt máris kaptunk belőle.

Extrákkal tart Switchre a Devil May Cry 3

Az első két rész után február 20-án végre a Devil May Cry 3 is ellátogat a Nintendo hibridkonzoljára. A széria rajongói közül sokan a harmadik epizódot tartják a legnagyobb becsben, ennek apropóján pedig a Capcom bedob valami extrát.

Modern Warfare - megérkezett az 1v1-es Gunfight

A Call of Duty: Modern Warfare játékosai megszokhatták, hogy a hetente érkező playlist update-ek mindig tartogatnak valami újdonságot. Mostantól egyedül is részt vehetünk a Gunfight játékmódban, és megérkezett az 5v5-ös Shipment.

Lehúzza a rolót a Fantasy Flight Interactive

A The Lord of the Rings: Adventure Card Game fejlesztői bejelentették, hogy a jövő hónapban lehúzzák a rolót. A döntés hirtelen születhetett meg, legalábbis előjele nem volt, és azt sem tudni, mi lesz a kártyajátékkal.