Hírarchívum - 2020. január

Kihátrált a Doctor Strange 2 rendezője

Az eredeti tervek szerint az első epizódért is felelős Scott Derrickson rendezte volna a Doctor Strange in the Multiverse of Madnesst, a direktor víziója azonban nem egyezett meg a stúdió elképzeléseivel.

Resident Evil 3 - komoly változásokra számíthatunk

A Resident Evil 2 gyakorlatilag újraértelmezte a remake fogalmát, és hasonlóan tesz majd az idén áprilisban érkező Resident Evil 3 is. Néhány karakterre nagyobb hangsúly kerül, cserébe viszont búcsút inthetünk pár játékelemnek.

Elhagyja az Early Accesst a Dota Underlords

Habár a Valve saját auto battlerje valamelyest háttérbe szorult az eredeti Auto Chess és a Riot-féle Teamfight Tactics mellett, a jövő hónapban érkező 1.0-s frissítés kellő lendületet biztosíthat a felzárkózáshoz.

Újabb előzetesen a Birds of Prey

Harley Quinn nem tűri túl jól a Jokerrel való szakítását. Arkham egykori pszichiátere februárban felforgatja egész Gothamet egy csapatnyi vérszomjas hölgyeménnyel az oldalán. Nézzük meg a legújabb előzetest, ami betekintést enged ebbe az őrületbe!

Elindult a League of Legends tizedik szezonja

A mai napon megkezdődött a League of Legends tizedik rangsorolt szezonja, az ezzel járó frissítés pedig számos újdonságot hoz majd magával. A Riot Games csapata egy látványos előzetessel hangol minket a ranglétra megmászására.

Apex Legends - izgalmas árkád event a láthatáron

Januárban art deco dizájnba borul az Apex Legends. Grand Soiree Arcade Event címmel egy újabb hatalmas tartalmi frissítést kapunk telis-tele időlimites játékmódokkal, új kihívásokkal és persze spéci jutalmakkal.

A GTA V volt a legnépszerűbb cím a PS Store-on

Legalábbis Európában. A Sony ismét összeszedte azokat a játékokat, amelyek a legkelendőbbek voltak 2019-ben a PlayStation Store felületén. Ezúttal több markáns különbség is észrevehető Európa és az USA listája közt.

Kilép a korai hozzáférésből a Days of War

Újabb old-school játékmenetű világháborús FPS-sel bővül a Steam kínálata, mely ezúttal a Day of Defeat szellemi örökségét próbálja továbbvinni. Az már más kérdés, hogy milyen sikerrel...

Switchre látogat a Stories Untold

Ha szereted a viszonylag rövid horrorisztikus történeteket, illetve szívesen elüldögélsz egy virtuális íróasztal előtt a virtuális monitorodat bámulva, akkor van egy jó hírünk a számodra! Nintendo Switchre költözik a No Code alkotása.

Wolfenstein: Youngblood - érkeznek a sugarak

A Machine Games fejlesztői már a megjelenés óta ígérgetik, hogy az új Wolfenstein valós idejű sugárkövetést, és vele együtt DLSS-támogatást is kap, ám erre egészen a mai napig várnunk kellett. Most viszont nagyot szépült a játék.