Hírarchívum - 2020. január

Modern Warfare - érkezik a 3v3-as Gunfight

Az Infinity Ward csapata hivatalosan is megerősítette, hogy érkezik a háromfős csapatokra épülő Gunfight játékmód, emellett pedig XP-vel is bőven el leszünk látva a közeljövőben.

Ruben Fleischer rendezheti az Uncharted-filmet?

Miután a hónap elején Travis Knight kifarolt Nathan Drake kalandjainak a megfilmesítéséből, a Sony teljes gőzerővel nekiállt új rendezőt keresni a helyére. Úgy fest, kiszemelték az ideális jelöltet.

Jar Jar Binks újra színre lép?

Meg nem erősített pletykák szerint a Disney+ kínálatába készülő Obi-Wan Kenobi-sorozat képkockáin visszatér mindenki „kedvenc” gunganje, Jar Jar Binks. Ami talán még ennél is meghökkentőbb, hogy szakálla is lesz.

Cyberpunk 2077 - traileren a PS1-es demake

Persze a projekt aligha fog valódi, PlayStation 1-en játszható címként megvalósulni, de a PS4-es Dreams segítségével alkotott Cyberpunk 1997 még így is sok rajongó számára lehet érdekes.

The Last of Us - az elmúlt évtized legjobb PS-játéka

A PlayStation Blog még tavaly év végén indított egy szavazást, ahol a játékosok megszavazhatták az elmúlt évtized legjobb PlayStation-játékait. Az élen a The Last of Us végzett.

E3 2020: A Sony idén is kihagyja az expót?

A Video Games Chronicle készített egy elemzést, amiben részben arra keresik a választ a szerkesztők, hogy mikor is mutatkozhat be hivatalosan a PlayStation 5. Nagyon úgy néz ki, hogy nem az E3-on.

Job Simulator - egymillió virtuális munkás

A Beat Saber után egy másik VR-játéknak is sikerült átlépnie a bűvös egymilliós eladási számot. Az ezüstérmes az Owlchemy Labs fejlesztette Job Simulator lett, ami PC-n és PlayStation 4-en is elérhető.

20 percig pörög a Zombie Army 4: Dead War

A külföldi sajtó képviselői lehetőséget kaptak, hogy megjelenés előtt kipróbálják a Zombie Army-sorozat negyedik felvonását, a Dead Wart. A GameSpot egy húszperces kedvcsinálóban a hordamódot mutatta be.

HWSW: Itt a Razer első komplett asztali PC-je

Az idei CES-re tartogatta első asztali gamer PC-jét a Razer. A kompakt készülék unortodox kialakítással érkezik - amellyel a cég magának is megspórolt egy sor tervezési feladatot.

Xbox Series X - csak később jönnek az exkluzívok

Úgy tűnik, hogy a Microsoft ahelyett, hogy egyetlen konzolra tenné fel a pénzét, az egész Xbox termékcsalád folyamatos sikereiben bízik. Matt Booty elárulta, hogy a Series X nyitócímei a Microsoft többi platformján is elérhetőek lesznek.