Hírarchívum - 2020. január

Origin Big O - PC és konzol egyszerre

Az Origin bemutatta a Big O-t, amely egyszerre PC és konzol - és ezt tessék szó szerint érteni. A gyártó legújabb számítógépének házába kérhetünk egy Xbox One-t vagy egy PlayStation 4-et is.

Újabb név a Gyűrűk Ura-sorozat színészgárdájában

Lapértesülések szerint az Amazon már meg is találta Will Poulter utódját a Gyűrűk Ura-sorozat egyik főszerepére: a cég Robert Aramayót, a Trónok harca ifjú Ned Starkját igazolta le a helyére.

Az 1080p-ben játszókra céloz az új AMD-videokártya

Az AMD a CES során jelentette be a legújabb videokártyáját, a Radeon RX 5600 XT azoknak a játékosoknak szól, akik nem 4K-ban játszanak, a full HD felbontásból azonban szeretnék kihozni a maximális grafikai minőséget.

Hivatalos: Colin Farrell lesz az új Pingvin

Újabb névvel bővült a The Batman színészgárdája. Régi pletyka már, hogy Colin Farrell lehet majd a Pingvin Matt Reeves filmjében, amit a minap meg is erősített a rendező a Twitteren.

Véget értek a Dreams munkálatai

A Media Molecule bejelentette, hogy aranylemezre került a Dreams, vagyis fejlesztési okokból a játék már biztosan nem csúszik többet, mindössze a dobozos változat sokszorosítása van hátra a megjelenésig.

Befutottak az Avatar 2 első concept artjai

James Cameron kissé rendhagyó módon, az idei CES apropóján tette közzé az Avatar folytatásának első látnivalóit. Négy concept art árulkodik arról, hogy milyen látványvilágra számíthatunk majd.

Hasznos volt a Nioh 2 nyílt próbaidőszaka

Emlékszünk még azokra az időkre, amikor a bétateszt fogalma nem reklámdemót, hanem tényleges technikai tesztet takart? A Team Ninja emlékezett, így tényleg hasznosnak bizonyult a Nioh 2 próbaköre.

Négy új címmel bővül az Xbox Game Pass

A Microsoft lerántotta a leplet azokról a játékokról, amelyek az Xbox Game Pass könyvtárát bővítik majd a hónap során. A konzolosok három remek játéknak, a PC-sek pedig két indie gyöngyszemnek örülhetnek.

Megvan az Epic Games Store következő ajándéka

Itt az újév, az Epic Games Store pedig továbbra is töretlenül szórja az ingyen játékokat. A mostani hetet ugyan nehéz lenne lepipálni, de akkor is érdemes letölteni péntektől a Sundered: Eldritch Editiont.

20 perces Pokémon Directet tart a Nintendo

Csütörtökön, azaz január 9-én kizárólag a Pokémon-franchise-nak dedikált élő adással jelentkezik a Nindendo. Jó eséllyel ekkor megtudhatjuk, hogy milyen újdonságokkal készülnek a japánok az idei évre.