Hírarchívum - 2020. január

Bélyegre kerülnek a leghíresebb brit játékok

Valószínűleg nem sok olvasónk rendelkezik saját bélyeggyűjteménnyel, de az Egyesült Királyság postaszolgálatának új kezdeményezése akkor is megér egy misét. A hónap végén bélyegre kerül többek közt Lara Croft, a Worms és az Elite is.

A Platinum Gamesbe is befektetett a Tencent

A kínai óriásvállalat idén is folytatja a terjeszkedését - ezúttal a Platinum Games kapott tőlük némi anyagi ösztönzést. A befektetésnek hála a Bayonetta és az Astral Chain fejlesztője a jövőben nem szorul majd külső kiadók segítségére.

Kihívót kap a Nintendo Switch?

Las Vegasban kezdetét vette az idei CES, ahol a jövő technikai kütyüit mutatják be a különböző gyártók. A Dell is előrukkolt saját újdonságaival, köztük egy, a Nintendo Switch koncepcióját követő PC-s hardverrel, ami jelenleg csak koncepció.

Új játékkal tér vissza a Silent Hill 2 kreatívja

Masahiro Ito, a Silent Hill második és harmadik részének művészeti vezetője a Twitteren jelentette be, hogy egy vadonatúj projekten dolgozik, és nagyon reméli, hogy végül nem törlik a játékot.

Idén végre megjelenhet a Lost Soul Aside

Még 2016-ban mutatkozott be a koreai Yang Bing első játéka, a Devil May Cry-sorozat, a Ninja Gaiden-játékok és a Final Fantasy XV ihlette Lost Soul Aside, ami egy nemrég adott interjú szerint valamikor idén végre kipróbálható lesz.

Netflixre tart a Ni No Kuni-film

A Japánban tavaly nyáron bemutatott Ni No Kuni-film jövő héten már angol nyelvterületen is megtekinthető lesz, köszönhetően a Netflixnek. A filmváltozat a játékok ismert világában játszódik majd, de teljesen új történetet mesél el.

Christian Bale is szerepel majd az új Thorban?

A Collider és a The Hollywood Reporter is arról számolt be, hogy Gotham egykori őrzője, Christian Bale csatlakozik a Thor: Love and Thunderhez. A magazinok szerint jelenleg is folynak a tárgyalások a Marvel Studiosszal

106 millió eladott példánynál jár a PlayStation 4

Hazai idő szerint ma hajnalban elrajtolt az idei CES, aminek ezúttal is Las Vegas ad otthont. A technikai kütyük expóján a Sony is jelen van, a közel egyórás előadásukon azonban semmi új nem derült ki a PlayStation 5-ről.

The Lord of the Rings - Gollum - az első részletek

Az Edge magazin legfrissebb száma szállította az első részleteket a Daedalic Entertainment fejlesztésében készülő Gyűrűk Ura-játékról, a The Lord of the Rings - Gollumról. Lássuk őket!

Pletyka: idén is érkezik egy új Switch-modell

Lapértesülések szerint az év közepén újabb Switch-modellt dob piacra a Nintendo, amelynek a gyártása a negyedév végén veszi kezdetét. Azt még nem tudni biztosan, hogy a sokat pletykált Switch Próról van-e szó.