Hírarchívum - 2020. január

Launch traileren a Dr. Kawashima’s Brain Training

Szép csendben elrajtolt az év első Nintendo Switch-exkluzívja, a Dr. Kawashima’s Brain Training egy kis agytornával ráz fel bennünket az ünnepi punnyadásból. Lássuk a launch trailert!

Folytatódhat a Rune II támogatása

Nem sok jóra számíthattak a Rune II játékosai, miután a fejlesztést végző Human Head Studios a megjelenést követően lehúzta a rolót. Szerencsére a kiadónak sikerült megszereznie a játék forráskódját, így házon belül folytatják a támogatást.

Kedvcsinálón a Dragon Ball Z: Kakarot

Szűk két hét múlva kerül boltokba a Dragon Ball Z: Kakarot, amely egy akció-szerepjáték keretei között meséli el nekünk Goku történetét. Nézzünk bele az új előzetes segítségével!

Ilyen lett volna a Portal előzményjátéka

Azt már egy ideje lehet tudni, hogy a Valve belevágott a Portal előzményjátékának lefejlesztésébe, az Aperture Camera azonban sosem láthatta meg a napvilágot. Most egy videósorozat mutatja be, hogy milyen lett volna a cím.

Switchre tart a Metro Redux?

Habár hivatalos megerősítést még nem kaptunk, a PEGI adatbázisa szerint hamarosan Nintendo Switchre látogat a Metro Redux, amely a sorozat első két részének felújított változatát foglalja magába.

A GTA V is bekerült az Xbox Game Pass kínálatába

Meglepetésjátékkal bővült az Xbox Game Pass konzolos kínálata, a Microsoft bejelentette, hogy mától a Grand Theft Auto V is elérhető az előfizetők számára. Irány Los Santos!

Hamarabb érkezik a WandaVision

A vártnál valamivel hamarabb kerül fel a Disney+ kínálatába a Marvel egyik új tévésorozata, a WandaVision, amely a készítők szerint is az egyik legfurcsább Marvel-produkció lesz.

A Respawn fejese veszi át a DICE LA irányítását

2019 a Respawn Entertainment éve volt, az Apex Legends és a Star Wars Jedi: Fallen Order is nagy siker lett. Ezek után nem meglepő, hogy a stúdiót vezető Vince Zampellát újabb feladatokkal bízza meg az Electronic Arts.

Megszűnik a nyomtatott GameStar magazin

A december elején indított előfizetőgyűjtés sikertelen volt, ezzel a PC Guru után a nyomtatott GameStar magazin is lehúzza a rolót. A fókusz ezentúl az online felületen lesz, de papíron is találkozhatnak még az olvasók a GameStar-cikkekkel.

Új erőre kapott a The Witcher 3: Wild Hunt

Alaposan megnőtt az érdeklődés a The Witcher 3: Wild Hunt iránt a Steamen, a játékkal többen játszanak mostanában, mint korábban bármikor. Úgy tűnik, a netflixes sorozatadaptáció és az év végi akciók megtették a hatásukat.