Hírarchívum - 2020. április

Call of Duty: Warzone - megvan az 50 millió játékos

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Call of Duty-sorozat battle royale-mellékága, miután a játék alig egy hónap alatt 50 millió játékost állított csatasorba. Úgy tűnik, megérte free-to-play modellben indítani a Warzone-t.

Csak júniusban rajtol a For Honor új évada

A For Honor fejlesztői is otthonról dolgoznak mostanság, és bár a Ubisoft szerint sikeresen alkalmazkodtak a megváltozott helyzethez, a multiplayer játék új évada csak késve rajtolhat el.

Világszerte hiánycikk a Switch a koronavírus miatt

Február közepén már érkeztek hírek arra vonatkozóan, hogy Nintendo Switch-hiányt okozhat a koronavírus-járvány, ez pedig mostanra érett be: a standard konzolt szinte lehetetlen beszerezni, a vásárlóknak be kell érniük a Lite-modellel.

Frissítve: Két hét múlva érkezhet a Streets of Rage 4

Habár a Streets of Rage 4-ért felelős DotEmu, Lizardcube és Guard Crush Games triója még nem közölte hivatalosan a játék megjelenési dátumát, az ausztrál Nintendo eShop véletlenül mégis idő előtt megosztotta azt.

Késik a Hellpoint is

Mi már szinte teljesen felkészültünk arra, hogy belevethessük magunkat a hátborzongató soulslike-kalandokba, de úgy tűnik, hogy a koronavírusnak köszönhetően néhány hetet még várnunk kell erre.

The Invitation - érdekes túlélő-MMO a láthatáron

A The Invitation követi az online túlélőjátékok mintáját, de csavar egy nagyot a hagyományos PvPvE-koncepción. Ebben a kegyetlen világban fő a játékosok közti interakció, így a küldetéseket is mi adhatjuk majd egymásnak.

Final Fantasy VII Remake - jövőre jöhet a PC-port?

A Final Fantasy VII Remake legújabb előzetese gyakorlatilag megerősítette a PC-s kiadás létezését. Jól tudjuk, hogy egy évig PlayStation 4-exkluzivitást élvez a játék, később azonban Cloud legendás kalandja ellátogathat a számítógépre is.

A Grounded választ ad a pókiszonyra

Az araknofóbiától szenvedők a Grounded előzetesét látva egy pillanat alatt eldönthették, hogy inkább kihagyják az Obsidian furcsa túlélőjátékát. A fejlesztők szerencsére rájuk is gondoltak.

Cyberpunk 2077 - legalább két nagy DLC készül

Úgy tűnik, hogy a CD Projekt RED folytatja a The Witcher 3 DLC-politikáját. Az egyébként is masszívnak ígérkező szerepjáték a megjelenése után is bővül majd, legalább annyi tartalommal, mint amennyivel Geralt legutóbbi kalandja is tette.

Valorant - bemutatkozik Cypher

A legszerencsésebb játékosok már javában nyüstölik a Valorant alfatesztjét, de a Riot Games ennek ellenére sem áll le a karakterbemutatókkal. Ezúttal a csapat legtitokzatosabb tagja, Cypher áll a reflektorfénybe.