Hírarchívum - 2020. április

Limitált mennyiségű PS5 várható az első évben

Jóval kevesebb PlayStation 5-tel kell számolnunk a megjelenés első évében, legalábbis a PlayStation 4 rajtjához viszonyítva. A Bloomberg értesülései szerint a konzol drága lehet, a Sony pedig kisebb keresletre számít.

Mégsem jönnek PC-re ezek a PS-exkluzív címek

Tegnap a késői órákban kapott szárnyra a pletyka, hogy több PlayStation-exkluzív játék is ellátogathat PC-re. Azonban most úgy tűnik, ha ez így is lesz a jövőben, annak a hivatalos bejelentésére egyelőre még várnunk kell.

Sokkal jobb munkahely a Rockstar, készül az új GTA

Hiába a remek játékok, a Rockstar hírhedten rossz munkahely, a Red Dead Redemption II megjelenése után azonban megszállta a menedzsmentet a kisangyal, és számos változtatást eszközöltek, hogy jobb legyen a légkör a cégnél.

Frissítve: A Gamescom-terveket is újra kell gondolni

Habár a Gamescom szervezői május közepén tervezték eldönteni, hogy mi legyen a rendezvény sorsa, a német kormány már most megoldotta helyettük a dolgot: augusztus végéig az összes nagyobb rendezvényt betiltják Németországban.

Old World néven fut tovább a Civ-dizájner új játéka

A Mohawk Games fejlesztésében készülő Old World jó két évvel ezelőtt mutatkozott be, igaz, akkor még 10 Crownsnak hívták. Habár a játékról nem sokat hallottunk azóta, ha minden jól megy, még nyár előtt lecsaphatunk a korai változatára.

Nintendo Switchre látogat a World War Z

A World War Z óriási siker volt a Saber Interactive számára, ezek után nem meglepő, hogy készül hozzá a Nintendo Switch-változat, és érkezik a minden jóval megtömött Game of the Year Edition is.

Saját csapatunk lehet az F1 2020-ban

Habár a koronavírus-járvány az idei Forma 1-es szezont sem kímélte, a Codemasters játéksorozata legalább biztos pont a rajongók életében: júliusban kerül boltokba az F1 2020!

Tényleg Sam Raimi rendezheti a Doctor Strange 2-t

Habár formális bejelentést még nem kaptunk, a rendező egy interjúban lényegében megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint ő rendezheti a Doctor Strange in the Multiverse of Madnesst.

Csúszik a Fortnite következő szezonja

Mégsem ér véget áprilisban a Fortnite titkos ügynökökre koncentráló szezonja. Az eredeti tervekkel ellentétben júniusig kell várnia a játékosoknak az újabb eseményre, az Epic Games azonban tervez némi in-game újdonságot kárpótlásként.

Zenedoboz jár a Desperados III gyűjtői kiadásához

A Mimimi Games nem aprózza el a Desperados III gyűjtői kiadását. A Season Pass mellett öt, a játék főbb szereplőit ábrázoló szobrocska is jár a csomaghoz, amelyek talapzata ráadásul egy zenedoboz, ami a soundtrack egyik dalát játssza.