Hírarchívum - 2020. április

Az időt irányítva puzzle-özünk a Timelie-ban

Egy rejtélyes lány és egy macska olyan világnak a foglyává válik, amelyben a tér és idő nem épp a megszokott módon viselkedik. Együtt kell dolgozniuk, hogy megszökhessenek, de szerencséjükre az idő nekik dolgozik.

Társasjátékot kap a Wolfenstein

A lengyel Archon Studio Kickstartert indított azért, hogy megvalósítsák a Wolfenstein-társasjátékötletüket. Egy ilyen népszerű franchise-nál valószínűleg nem csoda, hogy pikk-pakk a többszörösét összeszedték a kitűzött célnak.

Indul a Minecraft nyílt ray tracing-bétája

Tavaly nyáron jött a bejelentés, hogy a Minecraft addig várt grafikai tuningja elmarad, helyette a fejlesztők az Nvidiával együttműködve beépítik a valósidejű sugárkövetést a játékba. Holnaptól szélesebb közönség is kipróbálhatja a funkciót.

Remnant: From the Ashes - DLC a láthatáron

A Swamps of Corsus elnevezésű DLC-vel bővíti a Gunfire Games a Remnant világát. Az új küldetések és felszerelések mellett egy Survival játékmódot is kapunk, viszont a kiegészítő előbb jut el a PC-sekhez, mint a konzolosokhoz.

A loot boxokra is felhívják a figyelmet a játékborítók

Az amerikai korhatár-besorolásokért felelős ESRB és az európaiak hasonszőrű szervezete, a PEGI egy napon jelentették be, a játékborítókon szereplő felirataik már a véletlenszerű jutalmat adó mikrotranzakciókra is felhívják majd a figyelmet.

A Sony is ajándékokkal buzdít az otthonmaradásra

A Play at Home kezdeményezés keretein belül a Sony is ajándékokkal buzdítja a játékosait az otthonmaradásra, ezek letöltéséhez ráadásul PlayStation Plus-előfizetésre sem lesz szükség.

Frissítve: Ingyenes PC-n az Assassin's Creed 2

Pár nap múlva teljesen díjmentesen zsebre vághatjuk majd az Assassin's Creed-széria egyik legnagyszerűbb epizódját. Nagy leárazások várnak Ezio trilógiájára, melynek első része ingyenes lesz a Uplayen.

The Dark Pictures - üdv Little Hope-ban!

Úgy tűnik, a Bandai Namco és a Supermassive Games készen áll arra, hogy intenzívebben tolja a The Dark Pictures-antológia következő felvonásának reklámkampányát. Megérkezett a Little Hope első teljes értékű előzetese!

Bemutatkozott az XCOM: Chimera Squad

Már a jövő héten megjelenik az XCOM-sorozat most bejelentett mellékága, a Chimera Squad, amely érdekes változtatásokat eszközöl a jól ismert játékmeneten. Az első héten ráadásul mindössze 10 dollárt kérnek érte!

Húsz perc a Groundeddal

Érkezett egy hosszabb gameplay videó, amelyben az Obsidian Entertainment munkatársai mutatják be nekünk a túlélőjátékukat. Habár a Grounded csapatban igazán jó móka, a demó kedvéért egyedül merészkedtek ki a hátsó udvarra.