Hírarchívum - 2020. szeptember

Dátumot és új előzetest kapott a Ghostrunner

Nem kell novemberig várnunk, ha egy kis cyberpunkos akcióra fáj a fogunk. Jövő hónapban érkezik a Ghostrunner, a legújabb előzetes pedig újabb ízelítőt nyújt a látványos parkourból és a villámgyors kardcsapásokból.

The Mandalorian - traileren a második évad

Nem is kell már olyan sokat várnunk, hiszen október 30-án a második évadjával ismét visszatér a The Mandalorian. A nyolc epizódból álló szezont egy nagyon hangulatos és legalább ennyire látványos előzetes vezeti fel.

Így néz ki az Xbox Series S doboza

Már néhány nappal ezelőtt bemutattuk, hogy milyen dobozban kell majd keresnünk az Xbox Series X-et, most pedig végre lelepleződött a digitális kistesó, az Xbox Series S csomagolása is. Érkezett néhány új infó a gépek csatlakozóiról is.

Sebesen fogy a Tony Hawk's Pro Skater 1 and 2

Az Activision jelentése szerint a gördeszkás madárember első két videojátékát egybecsomagoló felújított változat máris átlépte az egymilliós eladási mérföldkövet, ezzel a teljes franchise legerősebb nyitányát produkálva.

Így fest a Radeon első RX 6000-es videokártyája

A Radeon RX 6000-es GPU-szériáját teljes pompájában csak október 28-án leplezik le, de az AMD már most megmutatta, hogy külsőleg hogyan is fest az első triplapropelleres Big Navi.

Tenet - nem teljesít jól az Egyesült Államokban

Igaz, ennek az okát nem nehéz kitalálni, hiszen hiába Christopher Nolan filmje az idei év egyik legnagyobb blockbustere, az Egyesült Államokban továbbra is sok mozi zárva tart a járvány miatt.

Fall Guys - külön szigetre zárták a csalókat

A csaláshoz folyamodó játékosokat senki nem szereti, és pontosan ezért a Fall Guys: Ultimate Knockout fejlesztését végző Mediatonic egy határozottan érdekes büntetést talált ki ezeknek a felhasználóknak.

Dragon Ball FighterZ - Master Roshi akcióban

Azt már egy ideje tudjuk, hogy Master Roshi, azaz a Zseniális Teknős lesz a következő karakter, aki csatlakozik a Dragon Ball FighterZ bunyóihoz, most azonban az is kiderült, hogy egész pontosan erre mikor kerül sor.

Cyberpunk 2077 - valaki már kiplatinázta

A Cyberpunk 2077 megjelenése még egy picit odébb van, azonban ez nem volt akadály a CD Projekt RED vezető tesztelőjének, Lukasz Babielnek, hogy megszerezze a PS4-es platinatrófeát.

Frissítve: A Sony kevesebb PS5-öt tud gyártani?

Habár legutoljára arról szóltak a hírek, hogy a Sony felpörgeti a PlayStation 5 gyártását, a Bloomberg japán részlege úgy értesült, hogy a tervezettnél így is 4 millióval kevesebb konzol fog legördülni a gyártósorról.