Hírarchívum - 2020. szeptember

Lengyel fejlesztőveteránoktól jön a The Invincible

Stanisław Lem A Legyőzhetetlen című sci-fi regénye ihlette a Starward Industries első játékát. A csapat tagjai olyan játékokon dolgoztak korábban, mint a The Witcher 3, a Cyberpunk 2077, a Dead Island vagy a Dying Light.

Jövő héttől ingyenes a Rocket League

Már csak hét napot kell várni, hogy az elmúlt évek legsikeresebb kisautós focijátéka ingyenessé váljon. A váltás után kizárólag az Epic boltjában lehet beszerezni a játékot, de természetesen a már megvásárolt steames példányok nem vesznek el.

Százezer Razer-vásárló adatai szivárogtak ki

Egy hibás beállítás miatt durván százezer Razer-vásárló adataihoz férhetett hozzá bárki. Habár ezek között bankkártya-információk nem szerepeltek, email címek, postai címek és telefonszámok már igen.

Traileren a Console Wars című dokumentumfilm

A Console Wars az azonos című könyv feldolgozása, és a kilencvenes évek konzolháborúját mutatja be a Nintendóval és a Segával a főszerepben. Jövő héttől válik megtekinthetővé.

Amerikai toplista: az EA vitte az augusztust

Helyzetjelentett az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group is, az elemzőcég szerint augusztusban az EA sportjátékai voltak a legkeresettebbek. A Nintendo Switch eközben továbbra is szárnyal.

Second Extinction - hamarosan rajtol a korai verzió

Noha az eredeti tervek szerint a Second Extinction korai hozzáférésű változata még ebben a hónapban elrajtolt volna, ez végül nem fog összejönni. Azért túl sokat így sem kell rá várni: október közepén már irthatjuk is a mutáns dinókat!

Úgy tűnik, a Black Widow premierje is csúszni fog

A hírek szerint jó esély van rá, hogy a Disney ismét elhalasztja a Black Widow premierjét, ahogy a következő Pixar-filmre is halasztás vár valószínűleg. Új dátumot egyik esetben sem kaptunk egyelőre.

Ilyen gép kell majd az új Watch Dogshoz

A Ubisoft közzétette az október végén érkező Watch Dogs Legion rendszerkövetelményeit, és nem spórolt a részleteken: több különböző beállítási szint és felbontás alapján is megjelölte az ajánlott konfigurációt.

Decemberben érkezik a Twin Mirror

Régi adósságát törleszti a Dontnod, a legújabb kalandjátékáról ugyanis az elmúlt két évben jóformán nem hallottunk semmit. A Twin Mirror végül idén mutatkozott be újra, az év végén pedig meg is jelenik!

Halloweeni rémség lesz az Amnesia: Rebirth

Egy félelmetes előzetes kíséretében kapta meg a hivatalos megjelenési dátumát az Amnesia: Rebirth. Az október 20-án érkező horrorjáték tökéletes időzítéssel érkezik azok számára, akik egy kis halloweeni borzongásra vágynak.