Hírarchívum - 2022. április

MythForce - ettől a csapattól He-Man is elpirulna

A múltszázad D&D-játékait felújító Beamdog egy nagyszerű önálló projekttel állt elő. A kooperatív akcióra kihegyezett MythForce a 80-as évek rajzfilmjeinek minden vonzerejével kelti életre a klasszikus szerepjátékok hőseit.

Megvan a Ghost of Tsushima-film írója

Sorra érkeznek a vászonra vagy a tévéképernyőre a Sony legsikeresebb játékai, a listáról pedig nem hiányzik a Ghost of Tsushima sem. A filmváltozat rendezőjét eddig is ismertük, most azonban megtudtuk azt is, ki felel az adaptáció forgatókönyvéért.

Májusban jön az Eiyuden Chronicle előzményjátéka

A Suikoden-sorozat alkotóinak új játéka ugyan csak jövőre érkezik, de idén már belekóstolhatunk az Eiyuden Chronicle világába. A májusban érkező Rising 2,5D-s akció-szerepjátékként fedezi fel a Hundred Heroes előzményeit.

Hivatalos: a Vicarious Visions beolvadt a Blizzardba

Lezárult egy korszak a Vicarious Visions történetében. A New York állambéli Albanyben 1991 óta működő stúdió végleg elvesztette a nevét most, hogy teljesen beolvadt a Blizzardba.

Gladiátorok érkeztek az Expeditions: Rome-ba

A Death or Glory kiegészítőnek hála mától a gladiátorálmainkat is kiélhetjük az Expeditions: Rome-ban. Nemcsak egy új karakterosztályt kaptunk, de világszerte arénákba látogathatunk, hogy cirkuszt adjunk a népnek.

Új platformokra látogat a Bugsnax

A Young Horses még a hónapban megjelenteti a Bugsnax ingyenes kiegészítőjét, a The Isle of BIGsnaxet. Az óriási kajabogarak elfogásába ráadásul új platformokon is belekóstolhatunk, hiszen aznap Xboxra és Switchre is megérkezik a játék.

Megérkezett a Stranger Things negyedik évadának trailere

Eleven és barátai nem menekülhetnek el a hawkinsi rémségek elől. Az új évadban háború közeleg, és csak ők állíthatják meg azokat a sosem látott szörnyeket, amiket a Tótágas tartogat.

Elden Ring - kilenc perc alatt a legjobb speedrunner

Durván egy hónappal ezelőtt már beszámoltunk nektek a leggyorsabb Elden Ring-végigjátszásról, amely mostanra lényegében maratoni hosszúságúnak tűnik. Az új rekord a kilenc percet sem éri el.

Cross-platform co-oppal erősít a Halo-kollekció

Azt hinnénk, hogy a 343 Industries csapatának minden energiáját leköti a Halo Infinite bővítése, de a jelek szerint a Halo: The Master Chief Collectionről sem mondott le a csapat - erre bizonyíték a csomag legújabb frissítése.

Hell is Us - akció-kaland a Necromunda-csapattól

Vadonatúj címet villantott a Nacon és a Necromunda: Underhive Warst is jegyző Rogue Factor csapata, amelyben egy polgárháború közepette kell helytállnunk, és egy rejtélyes katasztrófával is szembe kell néznünk.