Hírarchívum - 2022. augusztus

Új stúdió vette át a Star Wars: Knights of the Old Republic-remake fejlesztését

Az Aspyr Media kezei alatt vakvágányra futott a Star Wars: Knights of the Old Republic-remake fejlesztése, a projekt azonban szerencsére nincs elveszve. Valószínűleg a Saber Interactive folytathatja a munkálatokat.

Most a DOOM 64-et zsákolhatják az Epic Games Store látogatói

Kimaradt annak idején az eredetileg csak Nintendo 64-re kiadott DOOM 64? Ha igen, akkor most az Epic Games Store-nak hála ingyen pótolhatjátok a legendás FPS-széria kevésbé emlegetett mellékágát.

Újabb fotók szivárogtak a Fallout-sorozat forgatásáról

Javában zajlik az Amazon Fallout-sorozatának a forgatása, a helyszíni lesifotósok pedig alapos munkát végeznek. A legfrissebb képek alapján úgy tűnik, a széria a látványában is abszolút hű lesz a videojátékokhoz.

Káprázatos gameplay előzetest kapott az A Plague Tale: Requiem

Már csak két hónapot kell várnunk az A Plague Tale: Requiem megjelenésére, az eddig látottak alapján pedig igen sanszos, hogy az év egyik leglátványosabb játékával lesz dolgunk.

Óriási értékben loptak CS:GO-skineket

Egy CS:GO-skinek értékesítésére szakosodott oldalt súlyos kár ért, megközelítőleg 2,3 milliárd forint értékben loptak el skineket a felületről.

Közeleg a szüret a Farming Simulator 22-ben

Két izgalmas újdonsággal is készül a Giants Software csapata a közeljövőben, melyeknek hála az önjelölt gazdák hamarosan minden eddiginél részletesebben kóstolhatnak bele a szőlészet szépségeibe.

Szivárognak a dátumok az Activision Blizzard játékai kapcsán

Ez a szivárgások napja, most épp a World of Warcraft: Dragonflight és a Call of Duty: Warzone 2 megjelenési dátuma, valamint a Diablo IV előrendelésének startja szivároghatott ki.

Kiszivárgott az új Borderlands-játék megjelenési dátuma

Közeleg a Gamescom nyitóestéje, így egyre több szivárgásról tudunk beszámolni. Most a Tales from the Borderlands folytatásának megjelenési dátumáról hullt le a lepel.

Újabb felvásárlások az Embracer Groupnál

Többek között a Gyűrűk Ura jogai, valamint a Maneater és a Killing Floor kiadója is az Embracer Groupot erősíti mostantól.

El sem hisszük: megjelenési dátumot kapott a Dead Island 2

Idő előtt felkerült az Amazon oldalára a Deep Silver hányattatott sorsú zombis játékának előrendelői felülete - megjelenési dátumot és egy csokornyi képet is kaptunk mellé.