Hírarchívum - 2006. november

Csökkent az USA-ba exportált PS3-ak száma

A Lazard Capital Markets értesülései szerint könnyen előfordulhat, hogy a pénteki premierre csak 150-200 ezer Playstation 3 konzol érkezik az Egyesült Államokba.

Októberi USA Top 20 - élen a Sims 2: Pets

Ha annyi ezresem lenne, amennyiszer a Sims 2 toplistás helyezéséről számoltam be itt a Gamekapcson, már rohannék is előrendelni az új PS3-at.

Megszűnik az Official PlayStation Magazine (OPM)

A Sony ma jelentette, hogy Amerikában leállítják az Official PlayStation Magazine-t, vagyis az OPM-et, és helyette online újságot indítanak.

Elkészült a Rainbow Six: Vegas X360-as változata

Elkészült a legújabb Rainbow Six-játék Xbox 360-as változata - a játék jövő héten érkezik, ám már kipróbálható, hiszen a bokszos demó hetek óta elérhető.

Ismét késik a Forza Motorsport második része

A Microsoft az eredeti tervek szerint még idén karácsonykor megjelentette volna a Forza Motorsport második részét, ám ismeretlen okokból halasztani voltak kénytelenek...

Bus Driver - légy te is buszvezető!

A SCS Software új játékában gyermekkori vágyunk válhat valóra. Vezethetünk iskolabuszt, helyi járatot, távolsági buszt, rabszállítót, sőt még double deckert is!

Nintendo Wii - videó-DVD támogatás csak jövőre

Eredetileg csak a Japánban kapható Wii-k támogatnák hivatalosan a DVD filmeket, ám a Nintendo bejelentése szerint más országban élők is számíthatnak majd a fícsörre.

Decemberben érkeznek az új X360-kiegészítők

Legfrissebb értesüléseink szerint december elsején jelenik meg az X360 HD-DVD-lejátszó, illetve a speciális, külön a géphez fejlesztett kormánykerék.

Boldog ötödik születésnapot Master Chief!

Ki gondolta volna, hogy betöltötte ötödik életévét kedvenc FPS-sorozatunk? Szinte még tegnap volt, mikor befejeztem az első részt, s ujjongva ugrottam fel a gép mellől...

A Gears of War az aktuális Xbox Live-kedvenc

A most megjelent Gears of War nem kicsit tetszett meg a közönségnek, így nem ért minket váratlanul kitűnő Xbox Live-szereplése sem a kiváló többjátékos módjával.