Hírarchívum - 2008. április

Ingyenesen tölthető le az új Trackmania

A Trackmania-rajongók bizonyára tűkön ülve várták a mai napot, hiszen mára ígérték az ingyenes Nations, szintén ingyenes bővített változatát, a Nations Forever-t.

Battlefield: Bad Company dátum és gyűjtői kiadás

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Battlefield: Bad Company, és annak különleges, Gold Edition gyűjtői kiadása június 23-án kerül a boltokba.

HWSW: Jövő héten érkezik a Windows XP SP3

Jövő hétfőn, április 21-én jelenik meg a Windows XP harmadik szervizcsomagja, de már itt a magyar Vista SP1 - olvasható Nagytestvérünknél, a HWSW-nél.

Májusban érkezik a Haze demo

A Playstation 3 konzolra készülő Haze demoja május elején érkezik: a single player kampány mellett kipróbálhatjuk a négy fős co-op mókát is.

Halo 3 - letölthető a Legendary Map Pack

Bár az Xbox Live már most is keményen verejtékezik a Call of Duty 4 legújabb térképcsomagját letöltők hada miatt, azonban a Halo 3 minderre még rátesz egy lapáttal.

Samba de Amigo - premier képek a galériában

Megérkeztek az első képek az új Samba de Amigo-ról: a Wii-s feldolgozást a Brothers in Arms-t is jegyző Gearbox fejleszti, így a minőségre biztosan nem lehet majd panasz.

The Force Unleashed - mozgásban a Wii-verzió

Új trailer érkezett a Nintendo Wii-re és DS-re is megjelenő Star Wars: The Force Unleashed-ről: a videót direkt ezen két verziónak szentelték a készítők.

Gazdára találtak a CD Projekt ajándékok

Gazdára talált az eredeti játékokkal és exkluzív relikviákkal felszerelt CD Projekt ajándékcsomag. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

ET: Quake Wars - közel a konzolos megjelenés

A tavalyi év egyik legnépszerűbb multiplayer játéka az Enemy Territory: Quake Wars volt. Hamarosan elérkezik az idő, hogy konzolon is tiszteletét tegye a játék.

World in Conflict: Soviet Assault - az első képek!

Megérkeztek az első képek a Massive Entertainment sikerstratégiájának, a World in Conflict-nak az orosz inváziót feldolgozó kiegészítőlemezéből.