Hírarchívum - 2008. április

Ace Combat - tízmillió eladott példány világszerte

A tizenhárom éve indult, kilenc részből álló játéksorozat újabb mérföldkőhöz érkezett: az Ace Combat egyes részeit tízmillió példányban értékesítették világszerte.

Ismét mozgásban a BackBreaker

Jó fél évvel ezelőtt, Tjames barátom közölte az első hírt a BackBreaker című játékról: ő már akkor temette az EA által készített Madden NFL sorozatot - úgy tűnik, nem oktalanul.

Terítéken az új Brothers in Arms

Nagyon sokat kellett várni rá, hogy a Brothers in Arms: Hell's Highway-ről ismét halljunk, de a mai nap újra villantott magából egy darabot ez a produkció.

Warhammer: Battle March ingame jelenetek

A Black Hole Games stúdiójában készülő Warhammer: Mark of Chaos - Battle March új videóval jelentkezik: megannyi ingame jelenetet csodálhatunk meg.

Naruto: Ultimate Ninja Storm trailer

Új videó érkezett a korábban PS3 Project alcímet viselő, az anime alapján készülő Naruto játékból, amelynek új és végleges címe Naruto: Ultimate Ninja Storm.

Starcraft 2 - Infók és képek

Újabb információra derült fény a Blizzard boszorkánykonyhájában keszülő Starcraft 2-vel kapcsoltaban, valamint három darab képet is kaptunk.

Július végén jelenik meg az új Soul Calibur

A Namco Bandai bejelentette, hogy a Soul Calibur legújabb, negyedik része Yodástul, Darth Vaderestül július huszonkilencedikén kerül a boltok polcaira.

PS3-ra is elkészülhet az All Points Bulletin

A GTA játékmenetével felvértezett MMO az eredeti bejelentés szerint csak PC-re és X360-ra készül, viszont végre a PS3-tulajok számára is feltűnt egy reménycsillag.

Amerikában imádják az új Command & Conquer-t

A Command & Conquer harmadik részének első kiegészítése továbbra is töretlen népszerűségnek örvend az Egyesült Államokban, a PC-s játékok között.

The Wheelman - újabb kedvcsináló Vin Diesellel

Rég hallottunk már a Vin Diesel főszereplésével készülő The Wheelman-ről, pedig a Szállító-klón játék formájában is visszaköszön, így érdemes odafigyleni rá.