Hírarchívum - 2008. április

Új Grand Theft Auto 4 reklámfilm és képek

Mikor tényleg azt hisszük, hogy már nem kapunk több Grand Theft Auto 4 trailert, mindig megjelenik egy utolsó rövid kisfilm vagy TV reklám.

Bemutatkozik a Siren: New Translation

A korábban PS2 konzolokon ismert, Siren című beteges japán horror sorozat tiszteletét teszi Playstation 3-on is. A legújabb rész a New Translation nevet kapta.

Bemutatták a Guitar Hero: Aerosmith gitárját

Az Activision és a Red Octane tegnap bemutatta a Guitar Hero: Aerosmith gitárját, valamint felfedte a kontrollert tartalmazó bundle pack kinézetét is.

Ingyenes játék fejlesztésébe kezd a Petroglyph

A True Games-szel közösen ingyenes játék fejlesztésébe kezd a Star Wars: Empire at War és a Universe at War: Earth Assault címeket jegyző Petroglyph.

Feltörték a Wii-t, nincs többé régiókódos zár

PAL és NTSC. Ez a két szó sűrűn akasztja ki a konzolos gamereket, főleg akkor, ha valami jó japán játék kerül a képbe. De ennek most vége.

100 millió eladott The Sims

A Simset lehet szeretni vagy utálni, ám töretlen népszerűségét nem lehet megkérdőjelezni: ezt bizonyítja az is, hogy eladásra került a 100 milliomodik példány a játékból.

Nagy bejelentésre készül a Sony

Visszaszámláló ketyeg a Sony hivatalos, japán weboldalán. Fogalmunk sincs, hogy milyen bejelentésre készül a cég, azonban legkésőbb pénteken kiderül minden.

Mass Effect hivatalos gépigény

Végre lehullt a lepel a várva várt Mass Effect számítógépre szánt verziójának a gépigényéről: nem is tűnik olyan vészesnek, mint amilyenre számítani lehetett.

Képregény készül a Prototype alapján

Úgy tűnik, nem csak a játékosokat és a sajtót győzte meg a Radical, hanem a DC Comics-ot is - őket annyira, hogy képregényt adnak ki a Prototype alapján.

Bemutatkoznak az Age of Conan helyszínei

Nem hittük volna, hogy a barbárok tudnak szép tájakon is barbárkodni. Pedig az új Age of Conan trailerből kiderül, hogy bőven akadt már akkor is szájtátásra késztető helyszín.