Hírarchívum - 2008. április

Itt a legújabb Playstation 3 firmware

Megérkezett a legújabb, 2.30-as verziószámra hallgató Playstation 3 firmware. A Home sajnos még mindig nincs az újdonságok között, pedig lassan ideje lenne.

Alone in the Dark - hamarosan demo érkezik

Az Infogrames/Atari hamarosan meglepi a játékosokat a legújabb sikervárományos játékuk, az Alone in the Dark kipróbálható verziójával.

Kiegészül a Gothic harmadik része

Kiegészül a díjnyertes (mondják ők), de mégis borzalmas (mondjuk mi) Gothic 3: a kiegészítő átvezetőt képez a harmadik és a készülő negyedik rész története között.

Universe at War demó az Xbox Live-on

Nemrégiben került boltokba a Universe at War: Earth Assault Xbox 360-as verziója, mely a ma érkezett demónak köszönhetően akár ki is próbálható.

PC-n is tiszteletét teszi a Gran Turismo?

A Gran Turismo sorozat a kezdetektől fogva PlayStation-exkluzív volt, a Polyphony Digital fejese szerint azonban akár PC-n is tiszteletét tehetné az egyik rész.

The Bourne Conspiracy demo május elején

Kevés olyan film van, aminek alapján jó játékot készítenek. Ezen próbál változtatani a készülő The Bourne Conspiracy, amelnyek a demoja május elején érkezik.

HWSW: A Radeonokon is fut már a Folding@Home

Az újabb Radeon videokártyák grafikus processzorán is fut már a Folding@Home - olvasható Nagytestvérünknél, a HWSW magazinnál.

Naruto: PS3 Project hírek és screenshotok

Elnevezték a korábban csak PS3 Project néven ismert új Naruto játékot. A cucc az Ultimate Ninja Storm alcímet kapta, sőt ma friss képek is érkeztek róla!

Konzol exkluzív lesz az NBA Live sorozat?

Az Electronic Arts a Madden sorozat után az NBA Live-ot is konzol exkluzívvá akarja tenni, legalábbis ezt kezdték el pletykálni különböző lapok.

Gears of War akciófigurák

Az Xbox360 egyik legnagyobb húzócíme kétségkívül a tavaly előtt megjelent Gears of War. A játék sikerén felbuzdulva megérkeztek az első akciófigurák.