Hírarchívum - 2008. augusztus

GC 2008: Swarm: First Contact bejelentés képekkel

Rövid bejelentés keretében mutatták a német Studio Coreplay új tudományos-fantasztikus belső nézetű lövöldéjét, a Swarmot, mely PC-re és X360-ra érkezik.

FUEL bejelentés és trailer

A Codemasters ma bejelentette készülő játékát, amely a FUEL nevet viseli és egy alternatív jelenbe kalauzolja a játékosokat, ahol kedvükre versenyezhetnek.

Rayman: Raving Rabbids 3 - vérnyulak az olimpián

A Ubisoft ezerrel dolgozik a Rayman: Raving Rabbids következő részén, mely a különféle TV-műsorokat és reklámokat fogja paródiák és viccek tárgyává tenni.

Bemutatkozik a Heroes Over Europe

Az Atari és a Red Mile Entertainment a minap jelentette be, hogy készül a Heroes of the Pacific folytatása PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Új Battlefield: Heroes kedvcsináló érkezett

Bár a népszerű és sokak által várt Battlefield Heroes megjelenése egyre csak eltolódik, ennek ellenére folyamatosan kapjuk az újabbnál-újabb előzetes videókat.

Késik a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Kisebb csúszásról számolhatunk be, ugyanis a GSC Game World bejelentette, hogy a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky megjelenését eltolták szeptember ötödikére.

GC 2008: A játékok listája

Idén is megrendezésre kerül Lipcsében a Games Convention nevezetű rendezvény, ahol a kiadók bemutatják különböző alkotásaikat.

Kedd reggeli galériafrissítés több száz képpel

Alaposan rákészülünk a héten megrendezendő Games Conventionre, hiszen a képfelhozatal már most remek, bőséges, és tele van jobbnál-jobb címekkel.

Mozgásban az új Everquest-kiegészítők

Egy-egy új trailer érkezett a hétvégén bejelentett Everquest: The Seeds of Destructionsből és Everquest II: The Shadow of Odyssey című kiegészítőkből.

Új játékon dolgoznak a Too Human fejlesztői

Csak a héten várható a Too Human boltokba kerülése, de a készítő Szilikon Lovagok nem tétlenkednek: nagyban dolgoznak következő projektjükön a Segával karöltve.