Hírarchívum - 2008. augusztus

HWSW: Újdonságok a Live Messenger 9-ben

Hamarosan megújul a Messenger, a 9-es verzió nem csak a külsejét tekintve lesz előrelépés, hanem új kényelmi szolgáltatásokat is tartalmaz majd - írja a HWSW.

Felvétel a Red Alert 3 bétatesztjéről

Július vége óta zajlik a Command & Conquer: Red Alert legújabb részének zárt bétatesztje: most két percnyi gameplay jelenetet láthattok a tesztelők jóvoltából.

Három új Overlord-játékot mutattak be

Leleplezték a szép sikereket elért, egy kiegészítőt is megélt Overlord második részét, plusz a Wii- és DS-exkluzív, Dark Legend és Minions alcímű új epizódjait.

Ajándék első rész a Hell's Highway előrendelőinek

Érdekes akcióval várja a Steam azokat, akik esetleg előrendelnék a Brothers in Arms legújabb részét, a szeptember végén érkező Hell's Highway-t.

Crysis: Warhead rendszerigények

Megérkezett a Crysis: Warhead hivatalos gépigénye: ez a rendszer szükségeltetik ahhoz, hogy akadás nélkül fusson gépünkön az új Crysis.

A hónap végén érkezik az új Warhawk-expanzió

Bár hivatalosan csak a jövő heti GC keretében mutatják majd be, Dylan Jobe, a Sony munkatársa már elárult néhány részletet a Warhawk új kiegészítéséről.

Grand Theft Auto IV - szorul a hurok

A Nielsen Games amerikai felmérése szerint a Grand Theft Auto IV vásárlóinak tizenhét százaléka fiatalkorú, holott a játékot felnőtteknek tervezték.

Pirates of the Caribbean Online - ingyen hétvége

A Karib-tenger kalózai című filmek világában játszódó MMORPG (ami a névtől elvonatkoztatva egy szimpla kalózos univerzum) ezen a hétvégén ingyenesen lesz játszható.

Véglegesített Crysis Warhead megjelenési dátum

Az EA ma véglegesítette a Crysis Warhead megjelenési dátumát. Ha nem jön közbe semmi - márpedig miért jönne - akkor szeptemberben már tolhatjuk is a játékot.

Már készül a The Withcer MMORPG?

A pletykák szerint új Witcher játékot ismerhetünk meg hamarosan, ami egy MMORPG lesz, és a The Age of The Sword címet fogja viselni.