Hírarchívum - 2008. augusztus

Jövő év elején érkezik az Armed Assault 2

A modernkori harci szimulátorok rajongói remek 2009-es esztendőnek néznek elébe, hiszen az Operation Flashpoint 2 mellett érkezik az Armed Assault folytatása is.

Megérkezett a legújabb Crysis Warhead trailer

A Crysis Warheadben az első részből megismert nagyarcú Psycho őrmesterrel rúghatunk szét néhány idegen hátsót. Erről érkezett most egy új trailer.

HWSW: Csendben fejlődik a YouTube

Észrevétlenül, apróbb lépésekkel fejleszti a Google a világ legnagyobb videómegosztóját, a YouTube-ot - olvasható Nagytestvérünknél, a HWSW-nél.

A heti játékmegjelenések

A héten várható többek között az új Ratchet & Clank epizód megjelenése, de most érkezik a régóta készülő Too Human és az X360-as Smash Court Tennis 3 is.

Tomb Raider: Underworld - trailer és képek

Visszatér idén is a dögös-bögyös kombinációból álló hölgyemény. Most Thor istenség mítikus kalapácsának nyomába ered, aminek hatalma ereje van.

Call Of Duty: World At War gépigény

Úgy látszik nyilvánossá tették a Call Of Duty:World At War gépigényét a nagyközönségnek, ám ezek csak a minimum követelmények.

NFS: Undercover - Tri-City, a három város vidéke

Egy interjúban a BlackBox elárulta, hogy idén nem egy várossal készül meglepni a Need for Speed sorozat rajongóit, hanem egyenesen hárommal.

Final Fantasy XIII - két órányi demó

A Famitsu megtudta a játék fejlesztőitől, hogy a rajongók egy igazán hosszú, akár két órás demóra is számíthatnak majd a Final Fantasy XIII-ból.

The Godfather 2 látnivalók

Új képek és artworkök érkeztek a The Godfather 2 című játékból, amiben egy Dominic nevezetű maffiózó felett vehetjük át az irányitást, aki Florida utcáit uralja.

Készül Command & Conquer: Generals 2?

A CnCGeneralsWorld.com azon spekulál mostanában, hogy vajon nekiállt-e már az EA Los Angeles a Command & Conquer: Generals 2 fejlesztésének.