Hírarchívum - 2008. augusztus

STALKER: Clear Sky - DX9 versus DX10 képek

A PCGH oldal munkatársainak lehetőségük volt kipróbálni a Clear Sky majdnem kész verzióját, és ha már így esett, csináltak nekünk egy-két összehasonlító képet is.

Játék készül a Szökésből?

A Szökés harmadik évadjának lemezén egy érdekes reklám tűnik fel, miszerint hamarosan a játékosok is átélhetik, milyen kijutni egy szigorúan őrzött börtönből.

Godfather 2 - képek, gameplay videó és honlap

Megérkeztek az első igazi nagyfelbontású képek a The Godfather folytatásából, emellett elindult a honlap, és befutott egy gameplay jelenetekben gazdag promo videó is!

Leállították a Scarface folytatásának munkálatait

Az Activision Blizzard leépítéseinek legújabb áldozata a Scarface volt, melynek folytatását még azelőtt törölték, hogy egyáltalán bejelenthették volna.

Star Trek Online - PC-sek és konzolosok együtt?

Több hónapnyi találgatás után, a múlt hónap a Cryptic Studios bejelentetette, hogy MMORPG-t fejleszt a népszerű Star Trek alapján PC-re, PS3-ra és X360-ra.

Batman: Arkham Asylum szkenek

A Gameinformer azon számából, amelyből megtudtuk a bejelentést, most új képeket tekinthetünk meg. Persze ezek csak szkenek, de a lényeg látszik.

Carrier Command: Gaea Mission bejelentés

A Bohemia Interactive Studio és a Black Element Software ma hivatalosan bejelentette, hogy készül az 1988-as Carrier Command új epizódja.

Az Electronic Artshoz kerül a Brutal Legend?

Több lepasszolt Acitivison címmel együtt Tim Schafer legújabb játéka, a Brutal Legend is kiadó nélkül maradt. A pletykák szerint az Electronic Arts érdeklődik a projekt iránt.

Előrendelhető a PC-s Grand Theft Auto 4

Liberty City utcáit hamarosan a PC-s játékosok is birtokba vehetik. A Grand Theft Auto 4 számítógépes verziója már előrendelhető a Gamekapocs Webáruházból!

Hamarosan itt a Pure kipróbálható demója

Hamarosan kipróbálható az ATV Offroad Fury-t, a MotoGP-t és a Rally Fusion-t is jegyző, korábban Climax nevet viselő Blackrock legújabb játéka, a Pure.