Hírarchívum - 2008. augusztus

HWSW: Pocsék negyedévet zárt az NVIDIA

Gyenge negyedévet zárt az NVIDIA, a bevétel csökkent, a tavalyi nyereséget veszteség váltotta. A GPU óriás helyzetéről Nagytestvérünk, a HWSW számolt be.

Sziget: Rock Band, NFS és Spore az EA sátorban

Megnyílt a Sziget leghűvösebb, legjátékosabb sátra - az Electronic Arts idén harmadik alkalommal hozta el a Sziget-lakók virtuális kedvenceit.

Nintendo Wii-n edzett az olimpiai aranyérmes

Kosuke Kitajima száz méteren szerzett aranyérmet úszásban az idei. Elmondása szerint a Mario & Sonic at the Olympic Games volt legnagyobb segítségére a felkészülés során.

Mégis elkészülhet az Enemy Territory Live?

Habár John Carmack a múlt hónapban megrendezett QuakeCon során azt nyilatkozta, hogy ez nem valószínű, most mégis meggondolta magát.

Nem lesznek trófeák a The Force Unleashed-ben

Adam Kahn, a Lucasarts egyik munkatársa bejelentette, hogy nem lesznek trófeák a The Force Unleashed Playstation 3-ra készülő verziójában.

GC 2008: Nem lesz kint a Gears of War 2

Mark Rein, az Epic Games fejese jelentette be, hogy nem lesz kint az idei Games Convetionön a nagysikerű Gears of War folytatása.

További epizódok várhatók a Diablo 3 után

A Diablo harmadik része lezárja a trilógiát, ám ezzel nem érnek véget a közkedvelt univerzumban játszódó játékok, mondta Jay Wilson, a vezető dizájner.

Új információk a harmadik Brothers in Armsról

Egy az Eurogamernek adott interjúban a Gearbox fejese, Randy Pitchford válaszolt egy pár kérdésre a Brothers in Arms: Hell's Highway-jel kapcsolatban.

Batman: Arkham Asylum bejelentés

A Gameinformer hasábjairól értesültünk róla, hogy az Eidos gondoskodó felügyelete alatt készül egy Batman-játék, amely az Arkham Asylum alcímet viseli.

Az első képek a Prince of Persia forgatásáról

Javában zajlanak a Prince of Persia filmadaptációjának munkálatai, mára pedig végre az első képek is megtekinthetők a forgatásról és Jake Gyllenhaalról.