Hírarchívum - 2008. augusztus

Star Wars: The Force Unleashed videók

Új videók láttak napvilágot a szeptember 19-én megjelenő Star Wars játékból, amelyben Darth Vader tanítványát alakíthatjuk, felhasználva a Sötét Oldal minden erejét.

HWSW: Az első Windows 7 részletek októberben

Az októberi Professional Developers Conference-en, illetve a novemberi Windows Hardware Engineering Conference-en leleplezik a Windows 7 technikai részleteit.

Jövő héten érkezik a The Force Unleashed demója

Jövő héten elérhetővé válik a legújabb Star Wars játék, a The Force Unleashed kipróbálható verziója a PS3 és az X360 tulajok számára.

Premier screenshotok az új Batman játékból

A nemrég bejelentett Batman: Arkham Asylum cimű játékból is befutottak az első hivatalos screenshotok. Panaszunk nem igazán lehet.

Need for Speed: Undercover - Sztori és új képek

Az NFSUnlimited.net-nek köszönhetően megérkeztek az első információk a Need for Speed: Undercoverről. A hírek mellé öt új képet is szereztünk!

The Godfather 2 - az első trailer

A tegnapi rövid Gametrailers TV előzetes után befutott a The Godfather hivatalos trailere, amelyben megismerhetjük a főhőst, aki a Dominic névre hallgat.

Need For Speed: Undercover - Lt. Keller

Megérkezett a Need for Speed: Undercover új teaser videója , amelyben Tri-City egyik kopója, az unott hangú Liutenant Keller szerepel.

Új Ratchet & Clank érkezik 2009-ben

Jövő héttől válik letölthetővé a Playstation Network-ről a Ratchet & Clank Future: Quest for Booty, ám az Insomniac máris egy újabb epizódon dolgozik

Új Everquest és Everquest II kiegészítők

A Sony Online egyik emebere, John Smedley ma bejelentette, hogy a nagysikerű MMORPG játékok, az Everquest és az Everquest II új kiegészítőt kapnak.

Az első Need For Speed: Undercover képek

Végre megérkeztek az első képek az Need For Speed széria legújabb tagjából, amely az Undercover nevet viseli és november 21-én jelenik meg.