Hírarchívum - 2010. november

Gran Turismo 5 - befutott a pályalista is

Bár tehettük volna az előző hírbe is, ám akkor olyan hosszú lett volna a poszt, hogy csak unalmas görgetések után találhattuk volna meg a GT5-ben felvonultatott helyszínek listáját. A változatossággal nem lesz gond, elvégre 71 pálya várja az aszfaltok szerelmeseit és néhány plusz variáns.

Gran Turismo 5 - itt a teljes autólista

A Sony immáron hivatalosan is megerősítette a Gran Turismo 5 megjelenési dátumát, így minden autó-őrült piros betűs ünnepnapként élheti meg november 24-ét. De nem árt pontosan tisztában lenni azzal, hogy mégis mit kapunk a pénzünkért és a többéves várakozásért. Lássuk, milyen verdákat nyúzhatunk!

Folytatódik a Transformers: War for Cybertron

Ahogy azt az Activision legutóbbi pénzügyi helyzetjelentésében olvashattuk, a kiadó a jövőben még inkább építene majd a Transformers-sorozatra, és szerencsére az eddigi legjobb adaptációt, a War for Cybertront sem fogják elfelejteni a készítők, aminek nyilván mindenki örül. Mi is.

Jövőre sincs szükség Nintendo Wii 2-re

Megjelent a Kinect is, mostanra háromfőssé duzzadt a mozgásérzékelős platformok versenye. Láthatóan a Move és a Microsoft kamerája is népszerű, míg a Wii-nek kevésbé megy jól újabban - a Nintendo szerint azonban még mindig nincs itt az ideje a Wii 2-nek, sőt jövőre sem lesz szükség rá.

Az Infinity Ward még mindig érti a dolgát

Két előítélet szokott felmerülni, ha a Call of Duty fejlesztőcsapatairól beszélünk: egyfelől az Infinity Ward sokak szerint meghalt a legutóbbi botránynak köszönhetően, mások pedig azt mondják, hogy a Treyarch sosem fog tudni kitörni a B-csapat szerepköréből - Bobby Kotick egyik állítással sem ért egyet.

Hamarosan bejelentik az új Tomb Raidert?

A Game Informer következő számában mutathatják be a legújabb Tomb Raider játékot, legalábbis ha jól téved közvélemény. A korábbi hírek szerint a készítők nagy dobásra készülnek, s elvileg nem is fogunk ráismerni kedvenc régészcsajszink kalandjaira - szeretnénk mi azt látni!

Mafia II - újra előzetesen Joe kalandjai

Két héten belül letölthetővé válik a Mafia II második DLC-je, amelyben Vito országos cimboráját, Joe Barbarot terelgethetjük majd. Nem akármilyen kalandok várnak ránk, hiszen többek között arra is fény derül, hogy Vito nem éppen úgy került sittre, ahogy azt mi anno megtudtuk...

Javítást kapott a PC-s Call of Duty: Black Ops

A számítógépes játékosoknak nem fenékig tejfel az élet mostanság: nem elég, hogy a Fallout: New Vegas hemzseg a bugoktól, de az új Call of Duty is hajlamos csúnya belassulásokra még a jobb konfigurációkon is. A Treyarch kidobta az első javítást, és még mindig dolgoznak a továbbiakon.

Amerikaiak az erőszakos játékokról - kutatás

A Rasmussen telefonos közvélemény-kutatásából az is kiderült többek között, hogy az amerikaiak többsége úgy gondolja: a szülők felelőssége, hogy figyeljék, mivel játszik a gyermekük. Ez jó hír, remélhetőleg a videojátékok ellen agitáló nagyokosok is észreveszik magukat hamarosan.

Fight Night Champion - az első trailer

Befutott a Fight Night Champion első előzetese! Az EA Sports szerint az új részben az egyjátékos módot helyezik előtérbe, s a játék egy teljesen új fejezetet fog nyitni a sorozat történetében. Valószínűleg ennél több információra nincs szüksége a rajongóknak, hogy azonnal továbbkattintsanak!