Hírarchívum - 2010. november

Egymillió Kinect tíz nap alatt

A Microsoft ötmillió Kinecten szeretne túl adni még idén, ezért minden bizonnyal őket is kellemes megkönnyebbüléssel töltötte el a hír, hogy az amerikai starttól számított tíz napon belül máris egymillió példány kelt el a mozgásérzékelős kamerából. Persze négymillió még mindig hátra van.

DC Universe Online - a metropolisi rendőrörs

A DC Universe Online fejlesztői nem csak a képregénygyáros nevéből akarnak megélni, hanem több jellegzetességet, például közismert helyszínt ültetnek majd át az MMO-ba a szuperhősös füzetekből: a metropolisi rendőrkapitányság lesz például a játék egyik központja.

Folytatódik az Assassin's Creed turné

Folytatódik az Assassin's Creed: Brotherhood launch party sorozata: Ezio magyarországi turnéja pénteken vette kezdetét. Hősünk a nyíregyházi találkozó után ma Szegedre, csütörtökön pedig Győrbe látogat, végül pedig Budapesten, egyszerre több helyszínen fejeződik be a buli. Szegediek, jó lesz lassan elindulni!

Erősebb történet a Killzone 3-ban

A Killzone akcióban mindig is erős volt, de a történet valahol inkább csak meghúzódott a háttérben. A Guerrilla Games ezen szeretne változtatni a harmadik részben, s igyekeznek majd tényleg az előtérbe tolni a sztorit, hamarosan kiderül, mekkora sikerrel.

Starcraft II - a BitTorrent legnagyobb sztárja

Bár ennek a sztárságnak a Blizzard valószínűleg nem örül. A júliusban megjelent Starcraft II-t gyorsan feltörték, onnantól pedig népszerűsége töretlen a warezos körökben. Úgy látszik, tényleg rengetegen kíváncsiak a játékra, csak éppen pénzt nem szeretnének érte adni.

Gears of War játék készül a Kinectre?

Habár még csak pletyka szintjén létezik a dolog, de mindenesetre felmerült, hogy a Microsoft egyszer s mindenkorra le akar számolni azzal a nézettel, hogy a Kinect csak egy újabb casual játékszer. S mi lenne erre alkalmasabb egy új Gears of War játéknál?

Tovább csúszik az új Ghost Recon és a Driver

Bár az első tervek alapján még ez évben élvezhettük volna a közeljövő hadviselését és a Driver-széria feltámasztását, ám a Ubisoft nyáron jövő év elejére halasztotta a Ghost Recon: Future Soldiert és a Driver: San Franciscot - a mostani ütemezés szerint ez a dátum sem tartható, sajnos.

Kinectes játékon dolgozik a Remedy?

Úgy látszik, az Alan Wake finn fejlesztői maguk is elismerik a Microsoft mozgásérzékelős technológiájában rejlő lehetőségeket, a legutóbbi állásajánlatukból legalábbis ezt szűrhetjük le. Minden jel szerint a Remedy következő játéka ki fogja használni a Kinect adottságait.

Ilyen lett volna a Mercenaries 3: No Limits

Tavaly ez időtájt igazolódtak be a pletykák: a Pandemic Studios bezárta kapuit, ám a srácok az utolsó pillanatig sem tétlenkedtek. Javában dolgoztak ugyanis a Mercenaries harmadik részén, ami sajnos elveszett a süllyesztőben, habár az kétségtelen, hogy ez lett volna a legkiforrottabb rész a széria történelmében.

Érkezik a Fable 3: Understone DLC

Megérkeztek az első részletek a Lionhead Studios szerepjátékának letölthető tartalmáról, mely csupán megnyitja az utat a számos DLC előtt, hiszen ha Xbox 360-exkluzív címről beszélhetünk, akkor a Microsoft tuti, hogy sorban csepegtetni fogja az extrákat. Az Understone-ban három új küldetést teljesíthetünk majd.