Hírarchívum - 2010. november

Xbox Live-ra és Wii-re támad az Angry Birds

Hallatlan sikereket könyvel el az Angry Birds nevű mókás bestseller iPhone-on, legutóbb az androidos operációs rendszerrel megáldott okostelefonok tulajdonosai döbbenhettek meg azon, hogy az ő rendszerükön is rekordokat döntöget a Rovio remek játéka. A szórásból az Xbox 360 és a Nintendo Wii sem maradnak ki.

Assassin's Creed: Brotherhood - itt az első 30 perc

A héten megjelenő Assassin's Creed: Brotherhoodban végre folytatódnak Ezio reneszánsz kalandjai Rómában, aki viszont nem bír magával és mindenképpen belepillantana a játék első fél órájába, az ő számára szól az alábbi videó. És ezúttal is felhívnánk mindenki figyelmét: csak saját felelősségre!

Lehengerlő Bulletstorm előzetes érkezett

A Painkiller kapcsán megismert People Can Fly, az Unreal és a Gears of War kapcsán megismert Epic Games és az egymillió más dolog kapcsán megismert Electronic Arts közös gyermekének születése egyre közeledik. Az új előzetes pedig ismét meggyőz róla, hogy ez bizony nagy lesz!

HWSW: A Facebook és a mesefigurák

A fiókok biztonsága a Facebook számára fontos ügy, olyannyira, hogy néha túlzásokba is esik, amikor a gyanúsnak vélt belépésekkor ellenőrzi a felhasználóit. Egy mai akció miatt a külföldre utazók egy része nem fog tudni belépni fiókjába, írja nagytestvérünk, a HWSW.

Megjelenés előtti trailert kapott a Sonic Colors

Bár a Sega a Sonic the Hedgehog negyedik részével visszatért a sorozat gyökereihez, azért igyekszik nem elhanyagolni a 3D-s játékokat sem: a Nintendo Wii-re és DS-re a héten megjelenő Sonic Colors például pont ilyen, ráadásul az első tesztek alapján egyáltalán nem sikerült rosszul!

Valószínűleg készül a Sly Cooper 4

Először sokakat meglepett, hogy a Sony a játékosok követeléseivel szembemenve a Sly Cooper trilógiát újítja fel PlayStation 3-ra, a döntés azonban valószínűleg egy "nagyobb" terv része volt: ha minden igaz, már készül a sorozat negyedik epizódja, erről a most megjelent teaser videó tanúskodik.

Befutott a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem történtek nagy változások a hazai játékeladási toplistákon, sem újonnan érkező slágercímek, sem pedig visszatérő régi kedvencek nem jelentkeztek be "őrségváltásra" az élbolyban. A FIFA 11 továbbra is vezet, de tegye a szívére a kezét, aki ezt nem tudta volna előre megmondani.

Új Worms: Battle Islands részletek, megjelenés

A szeretnivaló kukacaink újabb PSP-s és Wii-s kirándulásának leginkább kiemelkedő részlete az lesz, hogy igen széles testreszabási lehetőségekkel fog rendelkezni, de a legjobb az egészben, hogy már a hónap végén a boltokba kerül. A Team 17 immáron harmadszor hódítja meg a zsebkonzoljainkat.

Hét fergeteges CoD: Black Ops videó

Mi is üdvözítettük a Treyarch legújabb gyermekének Theater módját, melynek segítségével a leleményes felhasználók megörökíthetik a multis csatározások legszebb és jelen esetben legviccesebb pillanatait. Akinek nem volt teljesítménybeli gondja, már javában hódol az új többjátékos császárnak, ennek csak örülhetünk!

Alkoss Te is saját küldetést a S.T.A.L.K.E.R. 2-be!

A GSC Game World indított egy versenyt a Facebookon, ahol várják a leleményes felhasználók küldetés-ötleteit: ha elég fantáziadús elmének bizonyulsz, könnyedén viszontláthatod kalandodat a jövőre érkező STALKER 2-ben! Itt az idő, hogy a poszt-nukleáris eposz legújabb darabjában Te lehess a küldetés-designer!