Hírarchívum - 2010. december

Elindult a DC Universe Online PS3-as bétája

Örülhetnek a képregényrajongó PlayStation Plus felhasználók! A hét elején a Sony elhintette az érkezését, tegnaptól viszont immáron tölthető a PS3-as kliens. A bétateszt kiemelt fontosságú a japán cég számára, hiszen, ha minden a tervek szerint halad, akkor a régóta halogatott megjelenési dátumra is fény derülhet.

Beperelte a UFC tulajdonosa a Ubisoftot

Az Ultimate Fighting Championshipet birtokló vállalatnál, a Zuffánál a Fighters Uncaged borítója vágta le a biztosítékot, amelynek a hátoldalán nagy betűkkel szerepel az "ultimate fighting" kifejezés - a Zuffa szerint ez az ő védjegyük, és most a borítók megsemmisítését és pénzbeli kártérítést követelnek.

Az Infinity Blade eredetileg Kinect-játéknak készült

Az Epic Games és a Chair Entertainment nemrég megjelent közös iPhone-játékának eredeti ötlete még a Kinect mozgásvezérlő kapcsán merült fel a fejlesztőkben. Persze tudatosan készült iOS-t használó eszközökre és nem zárható ki annak lehetősége, hogy a folytatások elkészülnek Kinectre is.

Januárban jön a Brotherhood következő DLC-je

Tegnap óta tölthető le az Assassin's Creed: Brotherhood első ingyenes DLC-je, s a Ubisoft nem is tétlenkedik sokat: januárban jön a folytatás. Természetesen a következő kiegészítőért sem kell fizetni, cserébe pedig egy új multiplayer módot, egy új pályát és egy pontrendszert is kapunk - ez aztán a jó üzlet!

Homefront - a Nagy Vezér üzeni

Bár a Homefront készítői nemrég jelentették ki, hogy mellőzni fogják az aktuálpolitikát, úgy néz ki, ez csak Észak- és Dél-Korea konfliktusára vonatkozott. Az új trailerben már szó esik a Nagy Vezér fiáról és az ázsiai ország majdani uralkodójáról, Kim Dzsongunról is - szerencsére csak a hatás kedvéért.

Számos bejelentésre készül a Sega

A Sega értékesítési és marketingigazgatója szerint számos bejelentéssel örvendeztetik majd meg a rajongókat a közeljövőben: végre viszontláthatjuk az Aliens: Coloniel Marinest, bemutatásra kerülhet a Bayonetta készítőinek új játéka, és kapunk 2-3 új Sonicot is, tudjátok, csak a rend kedvéért.

HWSW: Elérték a mélypontot a PC-árak?

Megszoktuk, hogy az elektronikai termékek ára a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre csökken, a PC-árak azonban látszólag elérték a mélypontot - tavaly óta enyhe növekedés volt tapasztalható, ez pedig több okra vezethető vissza, írja nagytestvérünk, a HWSW.

Máris gameplay videón az Uncharted 3

Nem kellett sokat várnunk, a Naughty Dog a Late Night showban mutatta meg először mozgás közben az Uncharted harmadik részét. Míg a játék bejelentésekor érkezett traileren végezhettek utómunkálatokat a készítők, addig a gameplay videó nem hazudik - lássuk az eredményt!

Karácsony után érkezik a Dead Rising: Case West

Úgy látszik, hogy csak az ünnepi hajtás után tölthetjük le a Dead Rising 2 önálló epilógusát, a Case Westet, mely hasonlóan a prológusként szolgáló Case Zerohoz, ismét Xbox 360-exkluzivitást fog élvezni. Ám szokatlan módon duplájába fog kerülni, mint az előző spin-off.

Trilógiát terveznek az Insane-ből, a film sem kizárt

A THQ további részleteket tárt fel Guillermo del Toro hétvégén bejelentett horror-thriller játékából. A rendező a kiadóval közös együttműködésének keretében nem csupán egy játékra korlátozódik a kapcsolat, az Insane-t trilógiának tervezik, sőt a filmadaptáció sem kizárt.