Hírarchívum - 2010. április

Megjöttek a márciusi eladási toplisták Amerikából

Az NPD Group közzétette az elmúlt hónap eladási toplistáit: kiderült, hogy bár az amerikaiak kevesebb játékot és konzolt vettek, az iparág mégis az egyik legjobb hónapot zárta.

Naughty Bear már megint szemétkedik

Ismét új videók jelentek meg a hírhedt, beteges Naughty Bearről - nem is tudom, hogy mit gondoljak róla... mindenesetre a trailereket ne hagyjátok ki!

Kojima: ha ez nem jön össze, visszavonulok

Hideo Kojima valószínűleg az eddig bejelentetlen projektjére utalt a Twitteren, mikor kijelentette: ha ezt a játékot elszúrom, kiszállok. Reméljük, csak motiválni akarja magát.

A józan ész azt diktálja: legyen Uncharted 3!

Nathan Drake szinkronhangja, Nolan North szerint józan paraszti ésszel is kikövetkeztethető, hogy ilyen sikerek után kap majd harmadik részt az Uncharted.

3D-s játékok járnak a Sony 3D-s tévéi mellé

Ha a tévé mellé járó ajándékokról van szó, a Sony helyzeti előnyben van a többi gyártóhoz képest: ők 3D-s játékokat és Blu-Ray-filmeket tudnak adni a készülék mellé.

Regény készül a Dead Space előzményei alapján

A BioShock- és Halo-könyveket is jegyző Tor Books kiadásában fog megjelenni B.K. Evenson legújabb regénye, amely a Dead Space előzményeit fogja feldolgozni.

Closer - a No More Heroes alkotóinak új játéka?

Suda 51 és a Grasshopper 2008-ban jelentették be, hogy új játékon dolgoznak az Electronic Arts közreműködésével - talán a Closer lehet az?

Splinter Cell: Conviction nyitóbuli péntek este

Kipróbálható Splinter Cell: Conviction, Krav-Maga bemutató, Ubisoft nyereményjáték és más finomságok várnak rád holnap este a játék nyitóbuliján!

Folytatódik az Infinity Ward kivándorlása

Újabb fejlesztők hagyják el a süllyedő hajót, amivel így összesen már legalább tizenhárom kulcsember lépett le a csapatból március első hete óta.

Bioshock MMO játék készítését pletykálják

Régóta pletykálják már, hogy a 2K Games belevágna egy Bioshock-világon alapuló MMO játék fejlesztésébe. A Rapture jó alapot adna a műfajhoz.