Hírarchívum - 2011. január

PS Phone-on a Resident Evil 2 és Rage Racer

Az új Sony Ericsson Xperia mobil - közismertebb nevén PS Phone - kicsúsztatható vezérlővel érkezik a játékok szerelmeseinek, ezen felül egy teljes értékű androidos telefon, melyben van egy PSP üzemmód - itt nyílik lehetőség olyan elsőgenerációs PS-címek futtatásához, mint a Resident Evil második része.

Letölthető a mobilos PlayStation alkalmazás

Megérkezett az iPhone-okra és az androidos telefonokra készült PlayStation alkalmazás. Az Official PlayStation App lehetővé teszi, hogy összekössük a mobilunkat a PlayStation Network fiókunkkal, s így például bármikor böngészhessünk a trófeáink és a barátaink között.

Folytatódik a Sniper: Ghost Warrior

Bár a City Interactive nyáron megjelent FPS-e nem örvendhetett éppen a legjobb kritikáknak, az biztos, hogy a kiadó portfóliójának többi tagjához képest jól teljesített. A kiadó egyik munkatársa a svéd Eurogamernek adott interjújában árulta el, hogy már dolgoznak a folytatáson.

GDC 2011: Bemutatják a Battlefield 3-at

Az Electronic Arts megerősítette, hogy a Game Developers Conference falai között fogják bemutatni először a Battlefield harmadik részét. A játék létezéséről már évek óta tudunk, ígéretet is hallottunk bőven, azonban még nem láttunk belőle semmit, és a konkrét információkat sem erőltették a készítők.

Idén még nem áll le a Nintendo DSi gyártása

Pár órával ezelőtt érdekes pletykák röppentek fel, amit aztán a Nintendo brit részlege cáfolt is - igaz, csak az Egyesült Királyságra vonatkozóan. A hírek szerint a Nintendo 3DS megjelenése után a japánok leállították volna a DSi gyártását, hogy teret engedjenek az új kézikonzolnak.

Az EA is beszáll a Secret Worldbe

A norvég Funcom leszerződött az Electronic Artscal, a The Secret World az EA partneri programja alatt fog megjelenni. Az MMORPG várható érkezéséről még mindig nem tudunk semmit, de bízzunk benne, hogy a mostani bejelentéssel felgyorsulnak a dolgok a játék körül.

Három új DLC jöhet a Fallout: New Vegashoz

Három új, gyanúsan DLC-k elnevezését sejtető címet jegyeztetett be a minap a Zenimax, ami azt jelentheti: a Dead Money után három további kiegészítővel bővülhet majd a Fallout: New Vegas. A felvetés nem valószínűtlen, mindenesetre a kiadó még nem erősítette meg a pletykákat.

Lehullt a lepel a Bulletstorm gépigényéről

Az Epic hivatalos fórumain láttak napvilágot a Bulletstorm hivatalos rendszerkövetelményei. A screenshotok és a videók alapján rendkívül pofás játéknak tűnik az új FPS, de nem árt tudni, hogy milyen számítógép szükségeltetik majd ahhoz, hogy ilyen látványt lássál viszont a monitorodon.

HWSW: Távozik az AMD vezetője

Váratlanul lemondott az AMD elnök-vezérigazgatói pozíciójáról Dirk Meyer, aki 2008-ban vette át a cég irányítását. A Wall Street Journalnak nyilatkozó bennfentes források szerint az igazgatótanács elégedetlen volt a vállalat növekedési ütemével, írja nagytestvérünk, a HWSW.

Kövess minket a Facebookon is!

A Gamekapocs Facebook csatornáján insider infókkal, szerkesztői kommentekkel, beszámolókkal és linkajánlókkal várjuk minden rajongónkat. Ha igazi játékos vagy, akkor köztünk a helyed, ne feledd, a lájk ingyen van, nem kérünk, csak adunk, izgalmas tartalmakat, vicces gamer videókat. Érjük el a háromezret.