Hírarchívum - 2011. január

Március végén jön a Need for Speed: Shift 2

Szinte még fel sem fogtuk, de máris a nyakunkon van a következő Need for Speed megjelenése. A Shift 2 a Slightly Mad Studios által kitaposott ösvényen halad tovább természetesen, tehát a szokásoshoz képest kicsit szimulátorosabb körítést kap a játék. Új trailerünk is van, ne hagyjátok ki!

Hiány volt az Xbox 360-ból karácsonykor

Major Nelson megosztott egy érdekességet a nagyközönséggel, amire valószínűleg sokan nem is gondoltak volna: a karácsonyi időszakban gyakorlatilag kifogytak az Xbox 360 készletek. Hogy ez miként befolyásolja a konzol következő pár hónapját, az hamarosan kiderül.

Dead Space 2 - megjelenés előtti trailer

Január 25-én boltokba kerül a Dead Space várva-várt második része, ami azt jelenti, hogy két hétnél is kevesebbet kell várnunk a Visceral Games horrorjára. A játékban számos újdonság, többek között multiplayer mód is vár a rajongókra - nézzétek meg az anyag launch trailerét, amolyan kedvcsinálónak!

Jöhet az új James Bond-játék

Örülhetnek a Bond-rajongók, a minap nem csak a huszonharmadik film kapott zöld utat, de elkészülhet az Activision új játéka is. Vajon igazak lesznek a pletykák, és tényleg a Raven Software rukkol elő egy ízig-véris sunyulós akciójátékkal? Egyelőre semmi sem biztos.

Csúszik a F.E.A.R. 3, de lesz gyűjtői változat

Újra a F.E.A.R. 3 késéséről kell beszámolnunk, igaz, ezúttal az előzőnél kisebb csúsztatásról van szó. Az új horror-FPS-sel az eredeti elképzelések szerint már ősszel játszhattunk volna, ehhez képest most úgy néz ki, legkorábban májusban vághatunk bele Point Man és Paxton Fettel történetébe.

GDC 2011: Hét GDCA-jelölést kapott a Limbo

Kihirdették az idei Game Developers Choice Awards díjátadó jelöltjeit. A Game Developers Conference részeként megrendezendő eseményen a fejlesztők nevezhetik, majd választhatják ki az elmúlt időszak legjobb játékait, így nem véletlen, hogy a Limbo is magához méltó figyelmet kaphat végre.

Fight Night Champion - terítéken az állóképesség

Folytatódik a március elsején boltokba kerülő Fight Night Champion trailersorozata. A PS3-ra és Xbox 360 készülő játék számos ponton fejlődik és változik majd a korábbiakhoz képest, így átalakul például az állóképesség rendszere is - ezt mutatja most be a legújabb előzetes.

Új trailert kapott a Supremacy MMA

A 505 Games szárnyai alatt készülő Supremacy MMA a korábbi próbálkozásokhoz képest sokkal naturálisabban mutatja be a kevert küzdősportok világát: eldugott raktárépületek, illegális klubok várnak majd ránk ahol szinte állatok módjára eresztik egymásnak a harcosokat.

Újabb részletek a S.T.A.L.K.E.R. 2-ről

Miután a S.T.A.L.K.E.R. folytatása csak jövőre (igen, 2012-ben) jelenik meg, a GSC igyekszik visszatartani a részleteket a játékról, viszont a minap válaszoltak a srácok néhány égető kérdésre a játék hivatalos Facebook-oldalán. Konkrétumból még kevés van, de azért így sem panaszkodhatunk!

Mortal Kombat - új trailer és Kollection pletyka

Újabb trailert kapott a Mortal Kombat, a játék fejlesztői ezúttal Johnny Cage-ről ejtenek néhány szót, miközben a kolléga a napszemüvegét nem kímélve zúzza laposra ellenfeleit. Emellett újra napvilágot látott egy pletyka, amelyben a HD Kollection csomagot emlegetik.