Hírarchívum - 2011. január

Dreamcast Collection érkezik PC-re és X360-ra

Dobozos formában is megjelennek a Dreamcast felújított klasszikusai. A gyűjtemény már február végén a boltokba kerülhet, és négy olyan cím kerül majd bele, amelyek a Sega utolsó játékkonzoljának legnépszerűbb játékai közé tartoztak. A csomag PC-re és Xbox 360-ra jön, PS3-as verzióról egyelőre nincs hír.

HWSW: Tagadja a RapidShare a warez vádakat

A MarkMonitor nevű kutatócég két nappal ezelőtt kiadott jelentésében összegyűjtött több tucat olyan webes szolgáltatást, amik a digitális kalózkodás fellegvárainak számítanak. A vizsgált weboldalak közül 22-t, köztük a RapidShare-t is különösen veszélyesnek minősítették, írja nagytestvérünk, a HWSW.

Márciusban jön a Motorstorm Apocalypse

Egy hónappal ráverhetnek az európaiak a nyugaton élőkre, a Motorstorm új része ugyanis már márciusban megjelenik az öreg kontinensen, jelentette be a minap a Sony. A PS3-exkluzív versenyjáték szakít a természetes környezettel, s az új részben egy kaliforniai nagy városban randalírozhatunk majd.

Visszaestek az amerikai játékeladások 2010-ben

Az NPD Group a megszokott módon közzétette az amerikai játék- és konzoleladásokat összegző statisztikáit a legutóbbi hónapból, s egyúttal az egész évre vonatkozó adatairól is beszámolt. Bár a Call of Duty: Black Ops óriási siker, és a mozgásérzékelős cuccokat is imádják, az eladások visszaestek.

Nextgen MGS-hez gyűjtenek embereket Kojimáék

Friss álláshirdetések bukkantak fel a Kojima Productions honlapján, melyekben a "következő generációs Metal Gear Solidhoz" keresnek embereket a stúdiónál. Miután egy egész csapatra való állást kínálnak, joggal reménykedhetünk egy új részben, de azért ne igyunk előre a medve bőrére.

Bulletstorm - elindult a Skillisode trailersorozat

Új előzetessorozattal kedveskedik a People Can Fly stúdiója a februárban megjelenő Bulletstormra ácsingózó játékosoknak: ezek az egyperces trailerek, amelyekben a legjobb trükkök kerülnek kiválogatásra, garantáltan feldobják majd az ember napját. Csekkoljátok az első epizódot!

Call of Duty FPS jön a Sledgehammertől

Az Infinity Ward körüli botrányokkal kissé bizonytalanná vált, hogy a Treyarch után kifől fog jönni a következő Call of Duty epizód. Nos, ezt még mindig nem tudjuk biztosan, de azt igen, hogy a Sledgehammer is egy FPS-en dolgozik, innen pedig már lehet találgatni.

Előzetesen a Conduit 2

Folytatódik a Wii egyik legjobb multiplayer FPS-e, a Conduit. De ezt eddig is tudtuk. Előzetesekkel azonban nem voltunk éppen elárasztva, így kellemes meglepetésként hatott a mostani kis trailer, melyben főleg a környezetet vehetjük szemügyre, ami a Wii képességeihez képest egész tetszetős.

Közvetlen folytatást kap a Final Fantasy XIII?

A Square Enix levédette a Final Fantasy XIII-2 internetes domain címét, s bár ez önmagában nem jelent semmit, a korábbi pletykák alapján mindenképpen feltételezhetjük, hogy közvetlen folytatást kap a jelenlegi konzolgeneráció első Final Fantasy-je. Ilyen lépésre már volt példa korábban is.

Mass Effect 2 - PS3-as launch trailer

Napok kérdése, és megjelenik a PlayStation 3-as Mass Effect 2, ami persze egy újabb lehetőséget jelentett a Bioware-nek arra, hogy kiadjon még egy előzetest. Már szinte annyira várjuk a játék PS3-as portját, mintha egy teljesen új játék lenne. Hihetetlen.