Hírarchívum - 2011. január

Húsz exkluzív címmel készül a Sony 2011-re

Brutális játékfelhozatalra számíthatnak idén a PlayStation 3-as játékosok, a Sony gyakorlatilag az összes komolyabb címét előhalászta 2011-re. A hivatalos PlayStation Blogon a minap listába szedték a várható megjelenéseket, tessék mazsolázni közöttük! Reszkess Microsoft!

Majdnem ötmilliónál a Cataclysm

Egy hónap telt el a World of Warcraft: Cataclysm megjelenése óta, a Blizzard pedig jó szokásához híven nem felejtett el bennünket tájékoztatni a kiegészítő eladási adatairól. Az MMORPG harmadik kiegészítője egyébként az Egyesült Királyság egyik legkelendőbb PC-s játékává vált 2010-ben, jelentette ma be a UKIE.

Megvan a nagy év végi szavazás győztese

Lezárult a Gamekapocs tavaly év végi szavazása, amelyben arról kérdeztünk Titeket, hogy melyek voltak a 2010-es év legjobb játékai. A kategóriák győzteseit már ismeritek, míg a legeslegjobb címre egy második forduló keretében voksolhattatok - a Gamekapocs olvasók szerint az év játéka nem más, mint a...

Mortal Kombat - egy éjszaka Mileenával

Mileena egyaránt visszataszító és erotikus, igazából férfifüggő, hogy kinek melyik tulajdonsága jön be. Az éjszakai randi a lánnyal viszont nem várt vérrontásba fordul. Pofikája nem éppen megnyerő, de ugye nem mondanánk neki ellent? Új trailerrel gazdagodtak a Mortal Kombat fanatikusai.

Mozgásban a Nintendo 3DS húzócímei

Végül foglaljuk össze, hogy mik voltak a leendő 3DS-tulajok számára a betonbiztosnak hitt tudnivalók a Nintendo World 2011 rendezvényen - ahogy korábban megírtuk a megjelenés körüli infókat, most a játékoké a főszerep. Olyan címek láthatók videón, mint a Kid Icarus, a DoA 3D, vagy a Paper Mario.

The Elder Scrolls 5: Skyrim - az első részletek

A Game Informer legfrissebb számából megérkeztek az első tudnivalók a non-lineáris RPG-k királyának folytatásából, a Skyrimből. A történet 200 évvel játszódik az Oblivion eseményei után, egy új tartományban - ennek neve a Skyrim, mint kalandjaink színhelye.

Videón a RE: The Mercenaires és a Relevations

A két sikervárományos kézikonzolos Resident Evil-cím ugyan nem a 3DS debütjével egy időben érhető majd el, ám kétségkívül a masina legnagyobb húzócímei közé tartoznak. A múlt heti Nintendo World 2011-en trailerrel és gameplay felvételekkel is gazdagodhattunk - pazarul néznek ki.

3-8 órát bír a Nintendo 3DS akkumulátora

A múlt héten lezajlott Nintendo World 2011 rendezvényen a csodamasináról több részletet is felfedtek Japánban. Azt is, hogy mire számíthatnak a játékosok a 3DS akkumulátorának üzemidejével kapcsolatban, továbbá a kézikonzol pontos megjelenéséről is fellibbent a fátyol, valamint a nyitójátékok listájáról is.

Már bejelentették az első Dragon Age 2 DLC-t

Bár még az alapjáték sem jelent meg, az EA-t ez a kis hiányosság sem zavarja meg abban, hogy bejelentse a Dragon Age 2 első letölthető tartalmát. Igazi bosszúhadjárattal gazdagodik, aki beruház a The Exiled Prince nevű csomagba, ha viszont a Signature Editiont veszed meg, akkor ingyen meg fogod kapni.

Eredetileg TPS-nek készült a Bulletstorm

Minden játék átmegy több, nagyobb változáson az első dokumentációktól a végleges verzióig, a Bulletstorm azonban elég komoly átalakuláson ment keresztül. A készítők eredetileg egy fedezékalapú TPS-t szerettek volna, nem pedig belemenős FPS-t.