Hírarchívum - 2012. november

Még többet fizet a Silicon Knights az Epicnek

A bírósági ügy, melyet eredetileg a Silicon Knights indított az Epic Games ellen, visszaütött, ahogy arról már korábban beszámoltunk. Most még rosszabb fordulat következetett a szilikon lovagjai számára: az eredeti bírság dupláját fizethetik ki, mert kiderült, nagyon aljas módon loptak.

Ingyen letölthető a BioShock

Mára is jutott egy ingyenes játék, a PC-tulajdonosok nem kisebb címet tehetnek magukévá fizetés nélkül, mint a BioShock első részét. Most, hogy az Infinite-re várunk, és a BioShock 2 is csalódást okozott, érdemes lehet feleleveníteni a régi emlékeket!

Még egy kép az új Castlevaniából

David Cox megint nem bírt magával, újabb képet tett közzé a Castlevania: Lords of Shadow második részéből. A látnivaló stílszerűen gameplay jelenetet ábrázol, üröm az örömben viszont, hogy a minősége nem az igazi, mert emberünk újfent kívülről kapta le a tévét, mikor éppen futott a játék.

God of War: Ascension - bemutatkozik Árész

A Sony Santa Monica jóvoltából új előzetest kaptunk a God of War: Ascension multijáról. A főszerepet ezúttal Árész, a háború istene kapta - ő is egyike lesz az online mód támogató halhatatlanjainak. A név kötelez: a segítségével brutális harcossá válhatunk.

Medal of Honor - büntetik a tanácsadó katonákat

A Warfighter több-kevesebb sikerrel próbálta visszaadni a háború valós oldalát, s azt a terhet, amit a harcoló nők és férfiak minden nap átélnek a frontvonalban. A hitelesség végett a Danger Close igazi Navy Seals-bakákat kért fel a tanácsadóként, ám a fagyi visszanyalt: a feletteseik nem örültek neki.

Black Ops 2 - mozgásban a Carrier és a Nuketown

Ismét szemfülesek voltak az IGN magazin munkatársai, akik tettek egy baráti körsétát a jövő héten megjelenő Call of Duty: Black Ops 2 multijával. A tapasztalataikat két videóban összegezték: következzen hát egy kis gameplay a Carrier és az előrendelői extrának számító Nuketown 2025 térképről.

Elérhető a Game of Thrones új DLC-je

A Trónok Harca-szerepjáték a napokban újabb letölthető tartalommal bővült, melyben az Éjjeli Őrség komor kalandjába csöppenünk bele. A Beyond the Wall: Blood Bound csomagban Mors Westford, a Fal védelmezőjének sötét múltja elevenedik meg viszonylag olcsó áron. Képeink is vannak!

Már készül a Diablo III kiegészítője

Az Activision befektetőinek tartott pénzügyi jelentésben Mike Morhaime, a Blizzard fejese elhintette, hogy a 10 millió eladott példányszámmal büszkélkedő Diablo III kiegészítőt kap. Természetesen a megjelenési dátum érzékeny téma a csapatnál, így nem is árult el róla semmit.

Family Guy: Back to the Multiverse - új látnivalók

A közelgő Family Guy-játékból nem úgy záporoznak a kedvcsinálók, ahogyan más Activision-féle terméknél megszokhattuk. Ennek ellenére bizakodva tekintünk a november végi megjelenés felé, főleg, hogy az IGN munkatársai egy hosszabb játékmenet-bemutatóval leptek meg minket.

Crysis 3 - zakatol a Hunter mód

A Crytek nagy reményekkel tekint a Hunter névre hallgató többjátékos módra, melyben két lopakodásra szakosodott "Vadász" néz szembe a CELL-katonák seregével. Az álcázásra és a megfontolt előrehaladásra sarkalló mókát most élesben is megcsodálhatjuk.