Hírarchívum - 2014. április

David Attenborough az Oculus Riftre forgat

Akit csak minimálisan is érdekelnek a dokumentumfilmek, valószínűleg hallották már Sir David Attenborough nevét, aki a műfaj egyik, ha nem a legnagyobb képviselője. Most az Oculus Riftre forgat.

Leáll a PC-s Crysis és Crysis 2 multija

A Crytek megerősítette, hogy a GameSpy szervereinek leállása egyben a Crysis és a Crysis 2 multijának végét is jelenti. A csapat nem támogatja tovább a PC-s verziók többjátékos módját, ellenben a konzolosokét igen.

Pantheon: Rise of the Fallen - elfogyott a pénz

A Visionary Realms sajnálkozva adta a világ tudtára, hogy az MMO-jára összegyűjtött erőforrások kiapadtak, így a fejlesztés csak nagyon lassan halad előre. Befektetők támogatására lenne szükség.

Mobilos demót kapott a PlayStation Vita Pets

Megjött a Sony kísérletező kedve: a PlayStation Vita Pets játszható demóját szokatlan módon iOS-en és Androidon tette elérhetővé. Ha kedvet kaptál egy kiskutya pátyolgatásához, akkor töltsd le az alkalmazást!

Megvan a Zombies Monsters Robots európai címe

A Yingpei Games a múlt hónapban jelentette be a Zombies Monsters Robotsot, ám a kooperatív lövölde Európában Hazard Ops néven fut majd. Már azt is tudjuk, hogy a játék a harmadik negyedévben jelenik meg.

Child of Light - traileren Lemuria világa

A Child of Light Lemuria varázslatos világán játszódik, ahol egy apró leányzóból is hősnő válhat. Színpompás erdők, ködös mocsarak és sötét erdők váltják egymást, így a változatossággal nem lesz gond.

Októberben jöhet a Steam Controller

Ha minden jól megy, már októberben a boltok polcaira kerülhet a Steam Controller, utána pedig az első Steam Machine-ek is megérkezhetnek. Izgalmas hónapok várnak a Valve-ra.

Lelőtték a World of Darknesst

A CCP bejelentette, hogy leállította a World of Darkness MMORPG fejlesztését. Ha úgy vesszük, benne volt a levegőben a dolog, elvégre a játék nagyon régóta készült, és nem is nagyon mutogatták.

Brit toplista: megint vezet a Titanfall

A múlt héten megjelent Xbox 360-as verzió felpörgette csöppet a Titanfall eladásait, a játék így még az aktuális - és állandó favoritnak számító - LEGO-játékot is megelőzte a brit toplistán.

Megjelent az új RollerCoaster Tycoon

Hétvégi hír ugyan, de könnyen elkerülhette a figyelmedet: már tölthető a RollerCoaster Tycoon negyedik része, igaz, egyelőre csak iOS-re, és az eddigi infók alapján ott sem sikerült túl korrekten beárazni.