Hírarchívum - 2015. március

9 milliós csúcsot döntött a Steam

Hétvégén újabb rekordot döntött a Steam, sosem használta még egyszerre annyi játékos a szolgáltatást, mint vasárnap. A legtöbben persze akkor is a Dota 2-vel és a legutóbbi Counter-Strike-kal nyomultak.

NX néven emlegetik a Nintendo új konzolját

Azon a sajtótájékoztatón, amin eldördült a Nintendo nagy mobilos bejelentése, a cég elnök-vezérigazgatója futólag megemlítette a Nintendo új konzolját is, amely egyelőre az NX kódnevet viseli.

Konzolokra is megjelenik a Mount & Blade 2?

A Taleworlds állítólag megerősítette, hogy a hardcore középkori szerepjáték folytatása PS4-en és Xbox One-on is tiszteletét teszi. A hírt a török Turuncu Levye szellőztette meg, de a hivatalos bejelentés sem várat sokat magára.

RE: Revelations 2 - online Raid a hónap végén

A Capcom még az első epizód megjelenése előtt azt mondta, hogy a Raid mód online kooperatív variánsa csak az utolsó epizód után élesedik, most azonban megvan a pontos dátum. Szerencsére nincs szó csúszásról.

Itt az új The Elder Scrolls Online launch trailere

Ma szakított a havidíjjal a The Elder Scrolls Online, ami most már a Tamriel Unlimited alcímet viseli. Ennek örömére a Bethesda kiadta a launch trailert, amely szépen csokorba gyűjti az új és továbbfejlesztett funkciókat.

Shadow Realms - erről maradtunk le

Névtelenségbe burkolózó fejlesztők jóvoltából számos részletre derült fény a BioWare törölt multis szerepjátékáról, a Shadow Realmsről. A modern világban játszódó alkotásban nyolc karakterosztály kapott volna helyet.

PlayStation 4 - a hétvégén ingyen multizhatunk

Kódolatlan hétvége lesz a PlayStation Networkön, így bárki multizhat szabadon PS Plus-előfizetés nélkül. Ha van pár talonban lévő címed, itt az ideje, hogy leporold és kipróbáld az online játékmódjaikat.

Mozgásban az Everybody's Gone to the Rapture

Az IGN First legújabb adásában a The Chinese Room felfedezős kalandjátéka kapta a főszerepet. Fejlesztői kommentárral megspékelt, 13 perc gameplayt láthatunk a bámulatos látványvilággal felvértezett alkotásról.

Élőszereplős trailert kapott a Battlefield: Hardline

Az Egyesült Államokban holnaptól, nálunk pedig csütörtöktől válik elérhetővé a Battlefield: Hardline. Az FPS-hez most érkezett egy új előzetes, méghozzá egy élőszereplős darab - csekkoljátok!

A Skylanders nyomába ered a LEGO-sorozat?

Szaftos pletyka érkezett az imént, úgy hírlik, a Warner Bros. megirigyelte az Activision-féle Skylanders és a Disney Infinity sikerét, és a LEGO-játékokkal ő is be szeretne törni erre a piacra.