Hírarchívum - 2015. március

Jöhet a Final Fantasy Type-0 folytatása?

A jövő héten érkezik a Final Fantasy Type-0 HD-változata, melynek végén utalásokat láthatunk a folytatásra. A fejlesztők már régóta hangoztatják, hogy tervezik a Type-1-et, így nem ért minket túl nagy meglepetés.

We Happy Few - részletek és képek

A Contrastról elhíresült Compulsion Games következő játéka Angliában játszódik a hatvanas években. Hősünkkel egy olyan városból kell elmenekülnünk, melynek lakói drogfüggők és furcsa maszkot viselnek.

Kickstarterre tör a Banjo-Kazooie örököse

Februárban mutatkozott be a Project Ukulele, amit a Banjo-Kazooie spirituális utódjának tart a Playtonic Games. A Rare egykori tagjaiból álló csapat közösségi pénzből rakná össze a platformert. Befutottak az első képek is.

Killing Floor 2 - már megint a fegyvereké főszerep

A Tripwire-től legutóbb decemberben kaptunk egy videós ízelítőt arról, hogy milyen fegyverek és perkök várhatóak a Killing Floor 2-ben. A legújabb fejlesztői naplóban újra ezek vannak porondon.

Project C.A.R.S. - ilyen lesz egy boxkiállás

A Slightly Mad Studios most részletesen bemutatja, hogy miként zajlik a boxkiállás és a kvalifikáció a Project C.A.R.S.-ban. Minden a gyors alkalmazkodáson múlik, amely sokszor még gyorsabb köridőket eredményez.

Ötven percig mozog a Wolfenstein: The Old Blood

A MachineGames tényleg nem kertel sokat: röviddel a Wolfenstein: The Old Blood bejelentése után már záporoznak a gameplay felvételek a standalone kiegészítőről. Ezúttal közel ötven percig mozog a shooter.

A Microsoft konzoljain is lesz kecskeszimulátor

Még a Gamescomon jelentették be, hogy Xbox 360-ra és Xbox One-ra is megjelenik a Goat Simulator. Most megérkezett hozzá az első trailer is, melyben a főhőst csodálhatjuk meg kellemetlen közelségből.

Nem kap DLC-t a LEGO The Hobbit

A tavaly áprilisban megjelent LEGO The Hobbitból kimaradt a filmtrilógia záró epizódja és logikusnak tűnt, hogy később egy DLC-vel teszik majd teljessé a játékot. Sajnos rossz hírünk van azok számára, akik erre számítottak.

Hó végén jön a Life is Strange folytatása

Kicsit megkésve ugyan, de március végén végre megjelenik a Dontnod Entertainment új játékának, a Life is Strange-nek a második epizódja, mely az Out of Time alcímet kapta.

Mortal Kombat X - jelenetek a sztoriból

Streamelt kicsit a NetherRealm Studios a Mortal Kombat X-ből, így belenézhetünk a sztorimód elejébe is. Az összevágott videó kicsit rossz minőségű, de a lényeg azért látszik.