Hírarchívum - 2015. május

H1Z1 - a játékosok félnek a sötétben

Nagyon furcsa jelenséggel szembesülhetünk a H1Z1 szerverein. A Daybreak Game Company fejese, Jon Smedley szerint a játékosok nem szeretik az ingame éjszakát, így ha leszáll az éj, egyszerűen kilépnek az MMO-ból.

HWSW: Hosszú lett a Windows 10 kiadások listája

A Microsoft szereti hangoztatni, hogy a Windows 10-zel eljön az egységes Windows kora. A most kiadott termékpalettatervből látszik, hogy ez a szlogen csak a műszaki alapokra vonatkozik, írja a HWSW.

Csak tavasszal érkezik az új Ratchet & Clank-játék

Mint említettük, az Insomniac Games rebootolja a Ratchet & Clank-sorozatot, és most már azt is tudjuk, hogy mikor játszhatunk a PS4-re érkező új résszel. 2016 tavaszán, a (szintén csúszó) mozifilmmel egy időben.

Madden NFL 16 - befutott az első trailer

A minap megérkezett az aktuális Madden NFL-rész első előzetese, illetve az EA Sports már leleplezte a játék borítóját is, amin a New York Giants kiválósága, Odell Beckham Jr. feszít.

Paradox-játékok az új Humble Bundle-ben

Újabb akcióval kedveskedik a Humble Bundle, melyben ezúttal a Paradox Interactive játékait vehetjük meg kedvezményes áron. Természetesen a befizetett összeget ezúttal is jótékonykodásra fordíthatjuk.

DiRT Rally - csodás képeken Pikes Peak

Szinte a semmiből jelent meg április végén a DiRT Rally, mely kissé meglepő módon a Steam Early Access rendszerén keresztül érhető el. A játék folyamatosan bővül, így hamarosan érkezik a Hillclimb mód.

The Division - alfa- és bétateszt is lesz

Bár a The Division ebben az évben már nem jelenik meg, úgy tűnik, a játékot mégis lesz lehetőség majd kipróbálni. A rajongók a játék hivatalos oldalán találtak nyomokat egy esetleges alfára.

Folytatódik a Telltale-féle The Walking Dead

De nem úgy, ahogy gondolnánk. A Telltale PR-igazgatója a Twitteren beszélt arról, hogy idén már nem lesz harmadik évad a The Walking Dead-játéksorozatukból, és valami mással készülnek a témában.

Ilyen lesz a felújított Gears of War?

Tovább szivárognak az információk a Gears of War: Ultimate Editionnel kapcsolatban: ezúttal egy játékmenet-videó került ki idő előtt az internetre, melyből pár képet és egy rövid felvételt is sikerült megőrizni.

Teaser traileren a The Witcher 3: Wild Hunt

Egy hangulatos, de elég rövid előzetest kapott a The Witcher 3: Wild Hunt, amely szerint ma lelepleznek valamit a játékkal kapcsolatban. Talán csak egy újabb trailerről van szó, vagy valami más?