Hírarchívum - 2015. május

Guillermo del Torót is meglepte a Konami döntése

Guillermo del Toro rendező az IGN-nek adott interjút az új filmjével kapcsolatban, de a Silent Hills is szóba került. A Konami által törölt játékon Kojimával és Norman Reedusszal együttműködve dolgozott volna.

Leállították a Project HON fejlesztését

Nem tudom, mennyire emlékeztek a tavaly év végén bejelentett Project HON-ra, mely mechákkal és rengeteg akcióval próbálta meghódítani az MMO-piacot. Ahogy a címből is kikövetkeztethető, ez nem nagyon sikerült.

Ilyen gép kell az Oculus Rifthez

Múlt héten végre bemutatták az Oculus Rift végleges verzióját, az ígéreteknek megfelelően pedig most újabb információkat osztottak meg róla. Megtudtuk, milyen PC-re lesz szükség a masina beüzemeléséhez.

Overwatch - Mercy is színre lép

Azok után, hogy a Blizzard lerántotta a leplet Zenyattáról, a robot szerzetesről, ma bemutatkozott az Overwatch következő játszható hőse, Mercy, aki védőszentként vigyáz mindenkire.

Tekken 7 - Jack-7 is bemutatkozott

Továbbra se tudni, hogy a japán játéktermekben már játszható Tekken 7 mikor költözik konzolokra, a Namco Bandai mégis lelkesen ontja magából a különböző karakterbemutatókat. Most éppen Jack-7-en volt a sor.

Konzolokra is jön a Divinity: Original Sin

Egy évvel a PC-s premier után visszatér a Larian Studios szerepjátéka, a Divinity: Original Sin, csak ezúttal felújított változatban, többek között PS4-en és Xbox One-on. Az Enhanced Edition az év végén jön.

Driveclub - újabb Lamborghinik jönnek

Ahelyett, hogy valami biztató hírt hallanánk a Driveclub PS Plus Editionről, csak újabb és újabb járgányokról tud hírt adni az Evolution és a Sony. Ezúttal vadonatúj Lamborghinik érkeznek.

Hamarosan ismét kiegészül a Dying Light

Május végén debütál a Dying Light következő bővítménye, a Bozak Horde DLC, ami nem csak egy új helyszínt és fegyvert fog tartalmazni, de egy új, kooperatív módra kihegyezett játékmódot is felvonultat majd.

Utolsó traileren a Destiny: House of Wolves

Jövő hét elején mutatkozik be a Destiny következő letölthető kiegészítése, az új helyszíneket, küldetéseket és kiegészítőket tartalmazó House of Wolves, ami a közelgő megjelenés alkalmából kapott egy utolsó előzetest.

Ban volt a Gears of War-szivárogtatók jutalma

Habár a Gears of War: Ultimate Editiont még nem mutatták be hivatalosan, mi lehetne a Microsoft részéről látványosabb megerősítés annál, minthogy kitiltja az állítólagos szivárogtatókat az Xbox Live-ról?