Hírarchívum - 2018. január

Van teendő bőven a Dynasty Warriors 9-ben

A februári megjelenés már a nyakunkon van, ideje hát belenézni, mit tartogat számunkra a Dynasty Warriors 9 a fő kampányon kívül. Számos mellékes tevékenység akad: gyűjtögethetünk, craftolhatunk és vadászhatunk is.

Two Point Hospital - a Theme Hospital alkotóitól

A klasszikus Theme Hospital rajongói dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen érkezik a kórházszimulátor szellemi örököse. A fejlesztőket a Bullfrog korábbi tagjai alkotják, akik biztosan konyítanak valamit a műfajhoz.

Ezt tudja a Civilization VI: Rise and Fall

Februárban érkezik a Civilization VI következő nagyobb kiegészítője, a Rise and Fal, a legújabb trailer szép sorjában bemutatja, milyen újdonságok várnak ránk az expanzióban. Civilizációnk arany és sötét korszakot élhet át.

Star Wars - Qui-Gon Jinn is visszatérhet?

Nemrég került mozikba Liam Neeson legújabb filmje, a The Commuter: Nincs kiszállás, ami kapcsán a Yahoo Movies UK interjút készített a színésszel, és a beszélgetés során a Star Wars is szóba került.

Scribblenauts Showdown bejelentés

A Warner Bros. váratlanul bemutatta a Scribblenauts-sorozat legújabb felvonását, a kifejezetten partijátéknak szánt Scribblenauts Showdownt, ami a tervek szerint most márciusban jelenik majd meg.

Csodaszép fejtörők a Q.U.B.E. folytatásában

Vadonatúj játékmenet-kedvcsinálót kapott az idei esztendő első negyedévére időzített Q.U.B.E. 2. A trailer bemutatja az új hősnőt, Amelia Crosst és azt is előrevetíti, milyen fejtörők várnak majd ránk.

Switch-kiadást kap az új South Park-játék?

Egy ausztrál viszonteladó, a Sanity honlapján található adatlap szerint a South Park: The Fractured but Whole sem kerüli majd el a Nintendo Switch-et. A weboldal szerint már márciusban megjelenik az átirat.

Multiplayer móddal erősít a Stardew Valley

Eric "ConcernedApe" Barone, a Stardew Valley alkotója a Twitteren jelentette be, hogy az év első negyedében egy hatalmas frissítést kap a játék, aminek keretein belül négyfős LAN-támogatással és online multiplayer móddal erősít a játék.

Pontos dátumot kapott a PC-s Final Fantasy XV

A Square Enix bejelentette a Final Fantasy XV: Windows és a PS4-es Royal Edition napra pontos megjelenési dátumát - mindkettő március elején kerül a boltokba. Emellett kaptunk egy rakás látnivalót az új verziókról.

Játszható lesz az E3-on a Cyberpunk 2077?

Miután a Cyberpunk 2077 Twiiter-fiókja a múlt héten négy év után életre kelt, megindultak a találgatások. Egy lengyel magazin szerint az idei E3-on új trailert vetítenek le belőle, emellett zárt ajtók mögött már játszható lesz az RPG.