Hírarchívum - 2018. január

A szolgálólány meséje - traileren a második évad

Befutott A szolgálólány meséje folytatásának első előzetese. A második évad cselekményei átlépik Gilead határait, miközben az ellenállás is egyre növekszik a diktatúrával szemben.

Meghosszabbíthatják a Dragon Ball FighterZ bétáját

A zárt bétateszteléshez hasonlóan a nyílt próba alatt sem szerepeltek fényesen a Dragon Ball FighterZ szerverei, ezért a fejlesztők részéről felmerült, hogy meghosszabbítják a tesztidőszakot.

Botrány a Quantic Dreamnél

Három különböző francia lap is arról cikkezett a minap, hogy mennyire botrányos a céges kultúra a Detroit: Become Humant is jegyző Quantic Dreamnél. A fejlesztőcsapat vezetői mindent tagadnak.

Elrajtolt a Dissidia: Final Fantasy NT bétatesztje

A hétvégén kezdetét vette a Dissidia: Final Fantasy NT nyílt bétatesztelése. A próba három fázisból áll majd, és egy egész hétig tart; mindegyik fázis más-más karakterfelhozatallal kecsegtet.

Dátumot kapott a Shazam-film

Napra pontos premierdátumot kapott a Shazam főszereplésével készülő film. Az adaptáció Aquaman saját mozija és a Wonder Woman folytatása közé ékelődik majd be a tervek szerint.

Megkegyelmeztek a Gravity Rush 2-rajongóknak

Az eredeti tervek szerint a Sony a jövő héten lőtte volna le a Gravity Rush 2 szervereit, egy kicsi, de annál hangosabb rajongói közösség hatására azonban fél évvel később húzzák csak ki a dugót a játék online részéből.

Brit toplista: a 2017-es év legkelendőbb játékai

Összesítette a GfK és a UKIE a brit játékeladásokat, kiderült, hogy mely játékok fogytak a legjobban tavaly, illetve az egyes kiadók piaci részesedését is megtudtuk. Nagy meglepetés nem történt: ismét a FIFA győzött.

Márciusban újrázik az eredeti Xbox-kontroller

A Hyperkin még a tavalyi E3-on jelentette be, hogy visszahozza az első generációs Xbox kontrollerét, az Xbox One-nal és PC-vel használható kiegészítőre ráadásul maga a Microsoft is áldását adta.

Dark Souls - nem lesz PC-s árkedvezmény?

A héten hivatalosan is bemutatkozott a Dark Souls felújított kiadása, amiről időközben több érdekes részlet is kiderült. Többek között az is, hogy a PC-s verzió eredeti tulajdonosai nem biztos, hogy kapnak majd árkedvezményt.

Shadow of the Colossus - a Bluepoint eddigi útja

Újabb fejlesztői videót kapott a Shadow of the Colossus. Ezúttal a remake-et fejlesztő Bluepoint Games mesél a kezdetekről és arról, hogyan váltak az évek során a remasterek mesterévé.