Hírarchívum - 2018. január

Monster Hunter World - ilyen a Rothadó Völgy

A Capcom egy újabb pályát mutatott be a közelgő Monster Hunter Worldből. A Rotten Vale egy sziklás terep, amely oszlásnak indult szörnyek tetemeivel van tele - innen az elnevezés. Itt is találunk levadászható bestiákat.

Már 40 millió letöltésnél jár a Fortnite

Az Epic Games erődépítős shootere új mérföldkövet ért el január elején. Már 40 millió játékossal büszkélkedhet a fő játék és a Battle Royale együttesen. December óta 10 millióval bővült a szám.

Új stúdiót alapítottak a Driveclub fejlesztői

Számos korábbi Motorstorm- és Driveclub-fejlesztőt felvonultató stúdiót nyitottak Liverpoolban. A Wushu Studios azonban nem versenyjátékot készít majd, hanem egy sci-fi témájú alkotást az Unreal Engine 4-gyel.

Ingyenes a The Red Solstice a Humble Store-ban

A The Red Solstice egy felülnézetes túlélőjáték, amely egy olyan marsi kolónián játszódik, amit vérszomjas idegenek szálltak meg. Az egyjátékos kampány mellett nyolc főt támogató co-op módot is tartalmaz az anyag.

Far Cry 5 - az összedolgozás nagyon fontos

Mivel márciusig már csak pár hét van hátra, a Ubisoft megnyitotta az infócsapot a Far Cry 5 kapcsán. A legújabb - közel háromperces - gameplay videóban szó lesz a karakterekről és a kooperatív lehetőségekről is.

Forza Horizon 3 - megérkezett az Xbox One X-javítás

Már tölthető a Forza Horizon 3 ingyenes frissítése, amely után a versenyjáték kihasználja az Xbox One X hardverét. A framerate ezután sem változik, viszont natív 4K-ban fog futni a gépen.

Brit toplista: újra élen a Grand Theft Auto V

A szokásos slágerjátékok vezetik a brit játékeladási toplistát, a múlt héten azonban kisebb meglepetésre a Grand Theft Auto V vihette haza az aranyérmet. Az eredetileg 2013-ban megjelent játéknak ez már a tizennegyedik első helyezése.

Befutott a Warhammer 40.000: Inquisitor intrója

Nagyot frissült a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr korai hozzáférésű változata, a minap megérkezett a játékba a harmadik kaszt, valamint a kampány első fejezetén is átrághatjuk magunkat. Ezzel együtt megkaptuk az intrót is.

Rajongói film készült Voldemort eredettörténetéről

A közel egyórás Voldemort: Origins of the Heir a Warner Bros. jóváhagyásával készült el, és teljesen ingyen tekinthető meg a YouTube-on. Így vált Tom Riddle Voldemorttá.

Remekül fogy a Super Meat Boy Switch-változata

A Super Meat Boyt jegyző Team Meat döbbenten figyeli a játék Switch-változatának teljesítményét: habár konkrétumokat nem árultak el, az új kiadás szerintük úgy fogy, mint anno az Xbox 360-as verzió.