Hírarchívum - 2018. január

Kartonból hajtogatható perifériákkal erősít a Switch

Éjjel egy furcsa projektről rántotta le a leplet a kiotói vállalat. A Nintendo Labo egyfajta minijáték-gyűjtemény, amelyhez papírkartonokat csomagolnak - ezekből mi magunk hajtogathatjuk össze a különféle Switch-kiegészítőket.

Új Alien-játékon dolgozik a Fox játékrészlege

A Fox játékrészlege, a FoxNext Games sikeresen felvásárolta a Cold Iron Studios csapatát, akik jelenleg egy, az Alien univerzumában játszódó shooteren dolgoznak, ami PC-re és konzolokra készül.

E3 2018: A Microsoft már az idei műsort szervezi

Phil Spencer is részt vett Major Nelson legutóbbi podcastjában, ahol megerősítette, a Microsoft már most az idei júniusi E3-műsorát szervezi, és állítólag sokkal jobb lesz, mint a tavalyi.

Fable - egyre biztosabb, hogy feltámad a sorozat

Az Eurogamer Microsofthoz közelálló forrásokra hivatkozva gyakorlatilag megerősítette, hogy a Forza Horizon-sorozatot készítő Playground Games tényleg egy új Fable-játékon dolgozik.

Friss képeken a Shenmue III

Továbbra is nagyon keveset tudni a Shenmue III-ról, de a hosszas hallgatást ezúttal legalább három olyan képpel törték meg az alkotók, amiből azért körvonalazódik, haladnak a munkálatok.

Robot Cache - új kihívót kap a Steam?

A Steam által uralt digitális játékpiac hamarosan új versenyzővel gyarapodik, ugyanis bemutatkozott a Robot Cache nevű online bolt, ahol többek között arra is lehetőségünk lesz, hogy eladjuk a digitálisan vásárolt, de már megunt játékainkat.

Még több információ a Dakar 18-ról

A múlt heti bejelentés óta számos részletet sikerül összehalászni a közelgő hivatalos Dakar-játékról. Az egyik legnagyobb nyitott világgal lesz dolgunk, realisztikus időjárási körülmények mellett.

Először mozog a Masters of Anima

A Masters of Anima egy akció-RPG és RTS hibrid lesz, amelyben gólemek felett vehetjük fel az irányítást, sereget állíthatunk fel belőlük, és a harc mellett még különféle rejtvényeket is megoldhatunk velük.

Fotómód is lesz a Shadow of the Colossusban

Igazából csak azon lepődnénk meg, ha kimaradna ez a funkció a PS4-exkluzívból. Bizony, a Shadow of the Colossus remake-jében is megörökíthetjük a legszebb pillanatokat, és különféle filterekkel láthatjuk el a képeket.

Assassin’s Creed: Origins - megvan a DLC dátuma

Az eddig is tudtuk, hogy még ebben a hónapban megérkezik az Assassin’s Creed: Origins első fizetős DLC-je, a The Hidden Ones, ma azonban napra pontos dátummal szolgált a Ubisoft. A bérletesek január 23-án csaphatnak le rá.