Hírarchívum - 2018. október

Csak 2021-ben jöhet a Flash?

Ugyan pontos dátummal sosem rendelkezett a különálló Flash-film, de a Variety értesülései szerint még mindig akadnak problémák a projekt körül, így a forgatás csak valamikor 2019 végén indulhat el, a premierre pedig 2021-ig várnunk kell.

Spyro Breeze Harborben kalandozik

Az IGN jóvoltából befutott egy újabb, majdnem ötperces játékmenet-bemutató a Spyro Reignited Trilogyból. A legújabb felvétel a klasszikus második rész egyik helyszínét, Breeze Harbort mutatja be.

Brit toplista: az élen nyitott a Black Ops 4

Nagyon úgy néz ki, hogy az Activisionnek és a Treyarchnak kifizetődik a döntése, és a Black Ops 4 annak ellenére is elképesztően sikeres lesz, hogy ezúttal nincs már benne egyjátékos mód.

HWSW: Új infók a Facebook biztonsági botrányáról

Két hete derült ki, hogy a Facebook egyik kiskapuját kihasználva több tízmillió felhasználó személyes adataival léptek le a biztonsági rést kihasználó illetéktelenek. A Facebook most pontosította, hogy 29 millió felhasználójuk volt érintett az esetben.

Escape from Tarkov - irány a TerraGroup Labor!

Különös egy állat az Espace from Tarkov. A Battlestate Games játéka a hardcore sztorialapú szerepjátékok világát az online shooterek játékmechanikáival ötvözi. A zárt bétában rostokló projekt újabb helyszínnel bővül. Lássuk a képeket!

Pokémon: Let's Go - vár ránk a kaland!

Hangulatos előzetest kapott a Pokémon: Let's Go, Pikatchu és Eevee. A november közepén Nintendo Switchre érkező játékpáros minden eddiginél látványosabb környezetben vonultatja fel az első generációs zsebszörnyeket.

Dragon Quest Builders 2 - képeken Occulm Island

Jó néhány új screenshottal jelentkezik a Dragon Quest Builders második része. Ismerjük meg Occulm Islandet, az egykoron virágzó bányavárosnak helyt adó szigetet. A tárnák mélyén sok kincs és kaland vár majd ránk!

Lesz bőven tartalom a Red Dead Redemption 2-ben

Jó lesz betárazni a nasit és innivalót, a jövő héten érkező Red Dead Redemption 2 ugyanis nem ereszt majd el egyhamar! A nyílt világú westernjáték több mint 60 órányi sztoritartalommal vár bennünket.

Cities: Skylines - az iparra fókuszál az új kiegészítő

Füstölgő gyárkémények, vagy környezetbarát szélerőművek. Mélyre fúró olajkutak, vagy csillogó napkollektorok. Egy nyüzsgő városnak sok energiára és jól átgondolt infrastruktúrára van szüksége. Erre összpontosít az Industries DLC.

Pianista: The Legendary Virtuoso - zene és Switch

Végre a legendás zenészek nyomdokaiba léphetünk a Nintendo konzolján! A koreai Superb Corp. hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik a zongorázáson alapuló vadonatúj ritmusjátéka Nintendo Switchre.