Hírarchívum - 2018. október

Destiny 2 - minden korábbi DLC jár a Forsakenhez

Ha csak az alapjáték van meg, de szemezel a Forsaken kiegészítővel, jó hír, hogy elég az utolsó bővítményt megvenni, hiszen a Bungie most hozzávágja a korábbi DLC-ket is. Mától indul az halloweeni event is.

Kingdom Come - már kerítőnek is beállhatunk

Megjelent a Kingdom Come: Deliverance legújabb sztori DLC-je, amelyben egy barátunknak kell segítenünk abban, hogy meghódítsa szíve választottját. Csekkold az The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon utolsó trailerért!

SoulCalibur VI - vissza az alapokhoz

Már csak néhány nap választ el minket a SoulCalibur VI megjelenésétől, így nem árt újra átnézni a legalapvetőbb harci technikákat. A Bandai Namco pedig ismét egy lépéssel előttünk jár - a legfrissebb ízelítő pont az említett célra szolgál.

Élőszereplős traileren a Starlink: Battle for Atlas

Ki ne szeretné egy napon felfedezni az űr végtelen titkait? Ki ne ábrándozott volna idegen bolygókról, különös lényekről és szélsebes űrhajókról? A Starlink legújabb előzetese pontosan ezt ígéri nekünk.

Star Wars IX - több teret kap az imprózás

Az új trilógia lezáró fejezetét rendező J.J. Abrams ezúttal sokkal kötetlenebbül kezeli a színészeket. Az Ellenállás sztárpilótáját, Poe Dameront alakító Oscar Isaac elmondása szerint lazább hangulat jellemzi a forgatást.

Frissítve: Fura üzenetek fektethetik meg a PS4-edet

Számos PS4-felhasználó számolt be róla, hogy játék közben olyan üzenetet kapott, amitől szimplán kifagyott a konzolja, és csak a gyári visszaállítás segített rajta. Elmondjuk, mit kell tenned, hogy ugyanez ne történjen meg veled.

Battlefield V - traileren az egyjátékos mód

Befutott a Battlefield V legfrissebb előzetese, amely az ezúttal is War Stories névre hallgató egyjátékos módot mutatja be. A látványos bemutató során bejárjuk a hófödte hegycsúcsokat, a kopár sivatagot, és mindent, ami a kettő között van.

Fortnite - új jármű, kiszivárgott skinek

Élesedett a Fortnite 6.10-es frissítése, a patch pedig talán több újdonságot is megmutatott a közönségnek, mint amire az Epic Games eredetileg számított. Ugorjunk fel a Quadcrasherre és lessük meg az új skineket!

Trailerrel köszöntjük az NBA 2K Playgrounds 2-t

Szólj egy havernak és ragadjatok labdát! Megérkezett az NBA 2K Playgrounds 2! A könnyed kosaras játékban ezúttal is fergeteges 2v2 meccseket játszhatunk a világ leghíresebb, enyhén lufifejű atlétáival.

Diablo III - pofás Switch-kiadásban is

November elején Nintendo Switchen is beléphetünk a pokol kapuján, ráadásul mindezt egy elképesztően jól kinéző Nintendo Switch-bundle segítségével is megtehetjük.