Hírarchívum - 2018. október

Az idei Call of Duty úgy rajtolt el, mint még soha

Úgy látszik, hogy a fanok számára egyáltalán nem hiányzik a single player játékmód, mivel szinte minden korábbi, a franchise által felállított eladási rekordot megdöntött a Call of Duty-széria legújabb epizódja, a Black Ops 4.

Sudden Strike 4 - irány Afrika!

A világháborús játékok rajongóinak most lesz csak igazán érdemes visszatérnie a magyar fejlesztésű RTS világába! Újabb kiegészítővel bővül a Sudden Strike 4, érkezik az Africa-Desert War címet viselő DLC.

VR-játékot kap a Twin Peaks

Sokan még csak a harmadik évad utáni „mentális sebeiket” nyalogatják, ám úgy néz ki, hogy az esetleges folytatás előtt még egy játék erejéig biztosan visszatérhetünk David Lynch és Mark Frost misztikus világába.

War of Rights - időjárásjelentés Marylandből

A Campfire Games által fejlesztett játék újabb előzetest kapott, melyen a CryEngine-nel meghajtott időjárási effektusok kapták a főszerepet; az már biztos, hogy az 1862-es marlyandi hadjárat még sosem festett ilyen szépen.

Red Dead Redemption 2 - a fegyverekről bővebben

Vadiúj részletek láttak napvilágot a Red Dead Redemption 2-ről. A Rockstar ezúttal a fegyverekről és azok testreszabásáról árult el további infókat. A nyitott világú westernjátékban több mint 50 mordályt használhatunk.

Lezárult Carmack és a ZeniMax pere

Véget ért a jogi vita John Carmack és a ZeniMax között. A fejlesztőpápa azért fogta perbe egykori munkáltatóját, mert szerinte a kiadó az id Software felvásárlásakor nem teljesítette kötelezettségeit, azaz nem adta meg neki a kívánt összeget.

Nyolcfős kooperatív mód is lesz a God Eater 3-ban

A Bandai Namco emeli tétet, és a megszokott négyfős co-op játékosszámot megduplázza a God Eater folytatásában. Személtetésképpen bele is nézhetünk a harmadik rész Assault Mission módjába.

Még mindig áramlik a pénz a Star Citizenbe

A héten írtunk róla, hogy a Star Citizenre már közel 200 millió dollárt adtak össze a rajongók. Ez nagyon szép teljesítmény egy olyan játéktól, amely hat éve tűnt fel és még mindig nincs megjelenési dátuma. Nézzünk bele hosszabban is!

Tízéves a Dead Space-sorozat

Az első Dead Space még 2008. október 13-án jelent meg, a fejlesztést az EA Redwood Shores (későbbi nevén a Visceral Games) végezte. Az űrben játszódó horrorjáték három részt élt meg - lássuk, hogyan nézne ki modern köntösben!

Quake Champions - új játékmód és hős érkezett

Megérkezett az id Software arénashooterének legújabb frissítése, amely a szokásos hibajavítások és finomhangolások mellett élesíti a Slipgate játékmódot, valamint a Quake 2-ből ismerős Athenával bővíti a karakterfelhozatalt.