Hírarchívum - 2019. január

Márciusban jön Xbox One-ra a Black Desert

A Pearl Abyss végre bejelentette az Xbox One-os Black Desert premierdátumát. Ezek szerint március elején csaphatunk le a nívós MMORPG-re 30 dolláros beugró fejében. A hír mellé vadiúj trailer is érkezett.

Részletek a Shenmue III játékidejéről

Hsziamenben került megrendezésre a G-Fusion Tour 2018, ahol a Shenmue III rendezője, Yu Suzuki több érdekességet is elhintett a várva-várt folytatásról. Annyi biztos, hogy sokkal nagyobb lesz elődeinél.

CES 2019: Gamer monitorral jelentkezett a Razer

A Razer bejelentette a Raptor 27 elnevezésű gamer monitorát, amely egy 27 hüvelykes 1440p felbontású IPS-panelt kapott 144 Hz-es frissítési rátával és 1 milliszekundumos válaszidővel. A gyártó első megjelenítője drága lesz.

Super Smash Bros. Ultimate - az utolsó karakterek

Úgy tűnik, idő előtt kiszivárgott a Super Smash Bros. Ultimate utolsó öt játszható hőse, akiket a Fighter’s Pass DLC-vel kaphatnak meg a rajongók. Ha félsz a spoilerektől, még véletlenül se kattints tovább!

Lelepleződött a mobilos Alien: Blackout

A Variety rántotta le a leplet a legújabb Alien-játékról, amely sajnos nem az Isolation folytatása lesz, hanem egy mobilos cím a D3 Go! kiadásában. Úgy tűnik, legénységünk tagjait felülnézetben irányítjuk.

Brit toplista: megint a FIFA 19 vezet

2019 első hetében az EA Sports fociszimulátora visszavette a vezetést a Red Dead Redemption 2-től, de az utánuk következő pozíciók sem változtak túlzottan az év végéhez képest. Új résztvevőkre csak ezen a héten számíthatunk.

Henry Cavill nálunk edz Geralt szerepére

Magyarországon forgatják a Netflix-féle The Witcher-sorozatot, a főszereplőt alakító Henry Cavill pedig rengeteg időt tölt az edzőteremben, hogy Geraltként is megállja a helyét. Még a hó sem akadály számára.

CES 2019: Anyahajóval támad az ASUS

Alaposan megszórta a gamer palettát a gyártó az idei évindító expón, ahova játékosoknak szánt hibrid szörnyeteggel, egy úgynevezett "anyahajóval" és több notebookkal érkezett. Minden bejelentés a HWSW cikkében!

The Crew 2 - jönnek a németek!

Januárban a német gyártóké lesz a főszerep a The Crew 2 világában. A következő "Vehicle Drop" két 2016-os járgánnyal bővíti a játékot. Lássuk, hogy fest a BMW M6 GT3 és a Mercedes-Benz GLC 4Matic Coupé!

Látványos előzetest kapott az Anthem

A CES 2019 során az Nvidia színpadán mutatták be az Anthem legújabb előzetesét. A trailer elsősorban a játék gyönyörű látványvilágára fókuszál, valamint arra, hogy hogyan teszi mindezt még elképesztőbbé az RTX platform és a DLSS élsimítás.