Hírarchívum - 2019. január

Fejlesztői naplón a PlanetSide Arena

Befutott a PlanetSide Arena legújabb fejlesztői naplója, melyből ugyan a legtöbb fegyver és jármű már ismerős lehet majd a PlanetSide 2-játékosoknak, ám még így is számos érdekességgel találkozhatunk a háromperces videóban.

Jump Force - minden, amit a bétáról tudni kell

Rohamléptekben közeledünk a Banda Namco anime-hősöket felvonultató verekedős játékának megjelenéséhez, így a kiadó végre jónak látta megosztani a nyílt bétával kapcsolatos részletes infókat.

MechWarrior 5: Mercenaries - gyertek már, mechák!

Már 15 éve várunk egy teljes értékű egyjátékos MechWarriorra, ám a Piranha Games nem kapkodta el a fejlesztést. Évekkel a bejelentés után a MechWarrior 5: Mercenaries lassan révbe ér, az új trailer már egy kiforrott anyagról tanúskodik.

Részletek a Sekiro központi hubjáról

A Game Informer továbbra is szállítja a friss információkat a From Software játékáról. A Dark Soulshoz hasonlóan a Sekiro: Shadows Die Twice-ban is lesz egy központi hub, ahová visszatérhetünk pihenni vagy fejlődni.

Még egy utalás az új Splinter Cell-játékra

Egy apró, de annál életképesebb utalást kaptunk arra, hogy a Ubisoft már az új Splinter Cellt kalapálja. Sam Fisher olasz szinkronhangja, Luca Ward osztott meg egy roppant beszédes képet a Facebookon.

Megérkezett a The Division 2 gépigénye

A Ubisoft nem bízta a véletlenre a dolgot: a szokásosnak mondható minimális és ajánlott rendszerkövetelményeken felül azoknak is ajánl konfigurációt, akik nem elégszenek meg a sztenderd 1080p-s felbontással.

Fallout 76 - terebélyes javítás jön ma

A vártnál hamarabb jön a Fallout 76 legfrissebb foltja, ami több mint 150 kisebb-nagyobb bugot orvosol. Emellett már tölthető a rajongók kiengesztelésére szolgáló Fallout Classic Collection a Bethesda Launcheren keresztül.

Bemutatkozott az AMD Ryzen Gen 3 és a Radeon VII

A Las Vegas-i CES keretében rántotta le a leplet az AMD a harmadik generációs Ryzen-processzoráról, illetve a világ első 7 nanométeres videokártyájáról, a Radeon VII-ről. Mindkettőt kimondottan gamereknek szánják.

Már tudjuk, mikor jön az Alien: Blackout

A hét elején leplezték le a mobilos Alien: Blackoutot, amelyben főhősünk Amanda Ripley lesz, aki már az Isolationben is a szívünkhöz nőtt. Habár akkor még nem voltunk tisztában a megjelenési dátummal, már nem kell sokat várnunk a játékra.

Epic Games Store-ra vált a Ubisoft

Kezd élesedni a harc a piacvezető Steam és az újonnan feltörekvő Epic Games Store közt. Az Epicnek a kisebb indie címek elcsalogatásával eddig sem volt komoly gondja, ám a The Division 2 már érzékenyen érintheti a Valve-ot.